Client ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.16.13 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
60 berichten.
Tim Tim heeft geschreven op 14 juli 2021 om 12:48
In de afgelopen maanden ben ik bij Jeroen in behandeling geweest voor klachten die voortkwamen door het prikkelbare darm syndroom.

Ik heb Jeroen leren kennen als een rustige, goeie en sympathieke therapeut, die alle ruimte biedt en begrip heeft, om jou je verhaal te laten doen. Een luisterend oor voor je klachten en problematiek is al een hele overwinning. Het gevoel dat iemand je klachten serieus neemt is goud waard.

Samen met Jeroen hebben we gekeken naar de oorzaak van de klachten. Enerzijds zijn die klachten lichamelijk van aard, maar deels vloeien die ook voort uit mentale klachten zoals stress of piekeren.
Zo constateerden we bijvoorbeeld dat de invloed van stress op je darmen heel ver gaat. Je brein en je darmen werken 1:1 samen. Stress zit in je koppie en als je de stress wegneemt, merken je darmen dat ook meteen en worden de klachten minder.

Doormiddel van de hypnotherapie werd duidelijk welke gebeurtenissen en zaken stress veroorzaakten in mijn leven. Toen ik die zaken ging aanpakken en ging veranderen, kreeg ik ook minder stress en dus minder klachten. De invloed van stress en kopzorgen hebben dus niet alleen effect op je mentale maar ook op je fysieke gezondheid.

Daarvoor wil ik Jeroen bedanken!
Nico Nico heeft geschreven op 3 juni 2021 om 18:51
In de maanden dat ik bij hem EMDR proceswerk heb gedaan, heb ik Jeroen leren kennen als een rustige therapeut en coach, die aan de hand van wat ik vertelde haarfijn kon aanvoelen waar de kwetsbare plekken lagen waaraan gewerkt kon worden. Hij checkte regelmatig waar ik zat in mijn proces tijdens de sessies, en dat gaf een gevoel van vertrouwen en steun. Soms vond ik het wonderbaarlijk wat een sessie teweeg kon brengen en wat voor invloed het had op m’n alledaagse leven, zelfs zonder dat ik vanuit mezelf daar sturing aan gaf! Dat was voor mij het bewijs dat EMDR dus wèrkt, voor mij in ieder geval. Ik ben in die maanden een stuk krachtiger en helderder geworden, zodat ik nu weer verder kan met de volgende stap in m’n leven. Dankjewel Jeroen!
Rahul Mundekkottil Rahul Mundekkottil heeft geschreven op 31 mei 2021 om 09:48
Before meeting Jeroen I was too anxious about my job and relationships. I was desperate to feel some sort of freedom within me during my daily life. Shortly after a couple of sessions itself I could feel the difference in me. Now, I feel much more relaxed and free at my professional and personal relationships. I would like to thank Jeroen for his sincere help and strong presence in helping me grow.
Alice Alice heeft geschreven op 6 januari 2021 om 15:51
Voorjaar vorig jaar kwam ik zwaar depressief bij Jeroen binnen. Ik kon eigenlijk niet eens praten, dus wist niet waar te beginnen. Jeroen kwam meteen rustig en vertrouwd over. Ik hoefde niets zelf te verzinnen. De intake was duidelijk, gelijk tot in de essentie. Stapje voor stapje maakten we contact en liet Jeroen mij vooral mijn eigen lijf voelen en gedachtens leren herkennen. Vanaf daar was de weg omhoog naar bewustzijn en verandering. Jeroen wist steeds de juiste methode in te zetten die mij paste op het moment dat ik bij hem kwam. Ik ben hem zo dankbaar voor wat hij samen met mij heeft kunnen bereiken. Jeroen is een zeer kundige, rustige, sensitieve en betrouwbare man.
Ik ben blij met mijzelf en sta weer gelukkig in het leven. Ik sluit niet uit, dat ik nog eens bij je aanklop. Ik heb zoveel geleerd. Jeroen, dank je wel!
claudia claudia heeft geschreven op 11 december 2020 om 01:03
Ik ben een tijdje in behandeling geweest bij Jeroen. Mijn ervaring met Jeroen zijn heel goed. Jeroen heeft echt een luistert oor en zoek naar een therapie die bij je past. Jeroen geeft je een gevoel dat je er mag zijn, en hij gaat goed met je probleem om zodat het vertrouwd voelt. Jeroen begeleid je goed met het verwerken van je problemen, of er mee om te gaan . Want sommige dingen kunnen niet opgelost worden, het is een deel van jou geworden. Ik heb er heel veel aan gehad ik kwam met veel bagage binnen wat ik mee moest dragen. en ik ging naar een paar maanden met minder bagage weer naar buiten. Jeroen is echt een aanrader, ik heb er geen spijt van gehad op deze stap te zetten het heeft mij zoveel verlichting gegeven.

Bedankt Jeroen
S S heeft geschreven op 7 december 2020 om 14:34
In een periode dat het met mij flink slecht ging door angst en een burnout ben ik begonnen mijn problemen te onderzoeken. Jeroen is daarbij voor mij een flinke steun in de rug geweest. De rust, het vertrouwen en respect die Jeroen uitstralen maakten het voor mij makkelijker dan normaal om dingen te delen. Hij heeft me kennis laten maken met delen van mijn persoonlijkheid waarvan ik me voorheen niet echt bewust was. Het herkennen van deze delen helpt me om te gaan met mijn negatieve gedachten en minder streng te zijn voor mezelf.

Dankjewel Jeroen, je bent een geweldig persoon en bent een belangrijk onderdeel geweest in mijn traject om er weer bovenop te komen en een gelukkiger mens te worden. Daar ben ik je erg dankbaar voor. Als het weer nodig is weet ik bij wie ik moet zijn!
Petra Petra heeft geschreven op 3 oktober 2020 om 10:25
Ik heb recent mijn (soms best intensieve) sessies met Jeroen afgerond. Vanaf nu ga ik het weer zelf doen. Ik had mezelf eigenlijk al een beetje opgegeven, maar nu ligt de regie over mijn leven weer bij mij, met de inzichten die ik via Jeroen heb gekregen kan ik door. Ik ben het waard. Jeroen, dank je wel! En ik weet je te vinden als het nodig is.
Bert Bert heeft geschreven op 9 september 2020 om 22:51
Na traumatische gebeurtenissen, heb ik hulp gezocht bij Jeroen Jansen. Ik ben een gepensioneerde hypnotherapeut, dus een ‘goed getrainde cliënt’. We hebben in vijf sessies samen gewerkt aan verwerking. Jeroen is heel professioneel, invoelend, en zet zijn technieken goed in. En, wat voor mij belangrijk was: ik voelde me veilig bij hem. Na een helende en inspirerende therapie kan ik weer verder.
Iwan Iwan heeft geschreven op 1 juli 2020 om 11:19
In de 1.5 jaar dat Jeroen mee heeft geholpen om bepaalde stukken helder te krijgen, zijn er veel onderwerpen gepasseerd en situaties verbeterd. Jeroen heeft in die sessies verschillende van zijn technieken en kunde ingezet. Net wat nodig was voor die situatie. Doordat hij dat pallet heeft, gaf dat mij meer inzicht. Door bv opstellingen te gebruiken ontstond er een "plaatje" wat vaak meer als "1000 woorden zegt".
Ook was Jeroen scherp en confronterend, wat er voor zorgde dat hij mij goed bij de les hield. Dit is ook iets wat ik nodig heb.
Jeroen, dank voor je hulp. Namasté.
Hans Hans heeft geschreven op 29 januari 2020 om 17:26
Jeroen is een persoon vol begrip en heeft een luisterend oor. Doel was, is en zal zijn "Stoppen met roken". Iets wat gaat gebeuren dankzij hem.

Ik dank Jeroen voor zijn geduld en begrip
Judith Judith heeft geschreven op 26 november 2019 om 16:15
Vanmiddag voor de "laatste" keer bij Jeroen geweest. Het voelt nog een beetje gek om je los te laten Jeroen, maar het is goed. We hebben ruim 1,5 jaar intensief contact gehad. Een periode met zo ontzettend veel inzichten over mezelf, ik heb zo veel geleerd. Hoe gek het klinkt, ik had het voor geen goud willen missen. Ik ben sterker, steviger, eerlijker voor mezelf maar ook mijn omgeving, stabiel, grenzen leren stellen en vooral het leren luisteren naar mijn gevoel en daar trouw aan blijven. Opgekrabbeld uit een flinke burn-out, een scheiding voorkomen, om leren gaan met trauma's, dit een plek kunnen geven met EMDR. Het codependentie stuk niet te vergeten, maar ook hoe om te gaan met narcisme en mezelf daarin niet te verliezen. Hoe pittig het soms ook was, heel hard werken, maar o zo vertrouwd en veilig. Ik weet je te vinden mocht ik je begeleiding nog eens nodig hebben. Ik zal het gedicht wat ik je vanmiddag heb aangereikt op een kaart, ook in deze reactie weergeven. Dat is voor mij alleszeggend. Voor iedereen die op zoek is naar hulp op zijn of haar levenspad kan ik Jeroen echt aanbevelen. Jeroen nogmaals bedankt voor alles! Ik zal je niet vergeten, je hebt voor altijd een plek in mijn hart. Met een lach en een traan volgt nu het gedicht wat ik voor je heb geschreven. Tot ziens.

Jeroen

Vanaf het eerste moment
voelde ik de klik
veilig, vertrouwd, eerlijk, confronterend
De eerste persoon
bij wie ik mijn hele levensverhaal
heb durven en kunnen vertellen

Hij voelt me haarfijn aan
weet precies wat ik nodig heb
op welk moment dan ook
hij staat altijd voor mij klaar
In zijn vrije dagen
praat hij me het weekend door
om te voorkomen dat ik
in oude valkuilen stap
en juist daardoor processen doorbreek

Hoe je het ook noemt
paniekaanval, regressie, kind- of puzzelstuk
Het maakt niet uit
Hij is er voor mij en leert me
anders naar mezelf en situaties te kijken
hier anders op te reageren vanuit mijn eigen kracht
Het een plek te geven
Vooral trouw te zijn en blijven aan mezelf
Wat de hele wereld hier ook van vind

Het is hard werken, maar ik weet
met hem aan mijn zij, kom ik er zeker
Kan ik uiteindelijk zijn wie ik ben
Hoe gek het nu voelt er komt een moment
dat ik hem weer los mag en kan laten
Deze zo inmiddels
Vertrouwde persoon voor mij
Sandhya Sandhya heeft geschreven op 23 juli 2019 om 16:07
De omgang met Jeroen heb ik altijd als prettig en stevig ervaren. Sommige sessie gingen tot op het bot en waren intens en andere waren veel subtieler en werkten weken later nog door. Mijn hulpvraag was meer te willen leven in vrijheid en mijn angsten onder ogen durven komen (waaronder spinnenfobie). Ik moet zeggen dat er verrassende onderliggende thema's ter sprake zijn gekomen die ik vooraf niet had kunnen bedenken. Na het doorlopen en verwerken van verschillende thema's kan ik nu opgelucht zeggen dat mijn angst voor spinnen geen belemmering meer is voor mij en dat ik veel meer vrijheid ervaar in mijn leven. Dit uit zich in de manier waarop ik nu naar mijzelf kijk. Ik kan beter grenzen aangeven en mijn behoeftes uiten. Voor nu ben ik met de sessie gestopt en ga ik verder "zonder zijwieltjes".
Yoran Yoran heeft geschreven op 14 april 2019 om 10:50
Ik heb bijna een jaar bij Jeroen in therapie gezeten en kan vol lof vertellen dat ik gigantisch tevreden ben over hem als therapeut.

Ik kwam bij Jeroen voor verschillende problemen waardoor ik mijzelf volledig had afgesloten en ervoor had gezorgd dat ik eigenlijk niet meer wist hoe en wat ik voelde. Zelf vond ik dat het probleem niet, ik voelde me alleen zo raar en relaties liepen rot. Maar gevoel was het zeker niet!
Jeroen wist vrij snel waar het probleem lag en prikt(e) door vrijwel alles heen als ik hem iets vertelde. Het is iemand die veel mensen kennis heeft en los van de vragen ook mensen heel goed kan aanvoelen. Dit was voor mij (iemand die niet zomaar het achterste van zijn tong laat zien) eigenlijk heel fijn.

Waarom ik de therapie bij Jeroen verkoos in plaats van bij een ander is omdat hij de tijd voor mij nam, ik was geen patiënt nummer 800, maar eerder iemand die hij oprecht wilde helpen. Ik vond door vroegere ervaringen EMDR een doodenge techniek, het was mega intens en verloor alle controle. Jeroen wist hier zo ontzettend goed mee om te gaan en gaf me echt de tijd en controle om dingen op een gezonde manier te verwerken.

Hij heeft gigantisch veel kennis over heel veel zaken en blijft altijd eerlijk en oprecht zonder hier labels aan te hangen (goed óf slecht).

Kortom, ben hem erg dankbaar en ben blij dat ik zo snel weer op de rails zit.
Willemijn Willemijn heeft geschreven op 22 februari 2019 om 12:43
Rationeel denken en mijn gevoel negeren was mijn systeem geworden om mij staande te houden in de afgelopen jaren. In oktober 2018 blokkeerde ik hierdoor volledig. Ik kon het niet meer en zakte soms letterlijk door mijn benen. Op dit punt heb ik besloten dat ik het niet meer alleen kon en niet meer alleen wilde doen. Jeroen heeft mij ontzettend geholpen mijzelf weer toe te staan kwetsbaar te mogen zijn. Gek genoeg heeft dit mij sterker gemaakt en daar ben ik erg dankbaar voor.

Nu ga ik het proberen zonder "zij-wieltjes" met de veilige gedachte dat Jeroen mij opnieuw een duwtje in de rug kan geven als ik dat nodig heb.

Jeroen bedankt voor je geduld, vriendelijkheid en vertrouwen dat je me gaf!! En bedankt voor het herontdekken van een oude gekoesterde wens, waar nu de ruimte voor is om in vervulling te laten gaan.

Tot ziens
Groetjes Willemijn
Marjolein Marjolein heeft geschreven op 10 februari 2019 om 22:15
Het begon door een val van mijn paard . Ik was zo bang geworden dat ik op een gegeven moment niet eens meer mijn eigen paard durfde vast te houden .
Ik kwam uit bij Jeroen. En samen zijn we gaan zoeken naar de therapie die het beste bij me zou passen .
Door hele andere dingen op te lossen waarvan ik dacht dat ze onbelangrijk waren kwam ik op een punt dat ik paardrijden weer leuk vond en er weer van kon genieten .
Ik durf niet alleen weer te rijden maar ben met de hulp van Jeroen ook een veel sterker persoon geworden. En heb dingen op gelost die me tegen stonden in het dagelijkse leven .
Ik heb zoveel meer vertrouwen in mezelf en ben krachtiger geworden en assertiever. Kortom , ik ben ongelofelijk gegroeid door Jeroen en hem daar eeuwig dankbaar voor .
En als ik nu tegen bepaalde dingen aan loop dan maak ik weer een afspraak en nemen we door wat er verkeerd gaat of anders zou kunnen.
Jeroen is een rustige man die meer ziet dan je zelf in de gaten hebt . En je bepaalde zaken anders laat zien waardoor je er zelf ook anders mee om kan gaan . Het fijne aan Jeroen is dat hij je niet laat hangen als je het zelf niet meer snapt. Maar net zo lang praat en uit legt tot je zelf meer inzicht krijgt.
Dus ja zit je in de knoei ,dan weet ik zeker dat Jeroen je er goed door heen kan helpen
Jobke Jobke heeft geschreven op 4 februari 2019 om 18:03
Op een moment in mijn leven waarin ik niet meer wist hoe ik verder moest is Jeroen degene geweest die mijn rots in de branding bleek. Ik kende hem nog van vroeger en hij stond dan ook direct voor mij klaar toen ik hem nodig had.
Al na een aantal sessies heeft hij mij doen inzien dat bepaalde denkpatronen bij mij omgezet konden worden naar een positievere manier van denken. Hij is geduldig, eerlijk en recht voor zijn raap. Precies wat ik nodig had.
Door zijn manier van communiceren en de wil om door te gaan waar ik stagneerde, heeft hij blokkades bij mij opgeheven waar ik per direct profijt van heb gehad.
Jeroen, ik ben je hiervoor intens dankbaar...
Gr Job
harm folkerts harm folkerts heeft geschreven op 13 november 2018 om 15:26
Er is veel ten goede veranderd, terwijl het ook al goed was, maar het uitleggen is moeilijk.
Ik wist wat er met mij aan de hand was, maar door de gesprekken met Jeroen zijn er nieuwe inzichten losgemaakt en andere duidelijker geworden, ik ben hem hiervoor zeer dankbaar,
met vriendelijke groet, Harm
Yvonne Yvonne heeft geschreven op 20 oktober 2018 om 09:10
De laatste maanden meerdere goede gesprekken met Jeroen gehad. Heb recentelijk ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt en Jeroen heeft mij laten inzien dat het een keuze is hoe je in het leven staat en hoe ik met situaties om kan gaan. Heb boosheid om kunnen zetten in verdriet en kan dit in de toekomst een plek gaan geven. Echt een positieve ervaring.
fred fred heeft geschreven op 7 september 2018 om 14:34
Afgelopen maanden heb ik Jeroen een aantal maanden bezocht vanwege mijn burn-out. Al bij de eerste behandeling had ik daar een goed gevoel bij. Hij gaf mij goede handvaten en adviezen voor mijn herstel. Vooral de EMDR-behandeling heeft mij goed gedaan. Ik ging met plezier, dat klinkt een beetje krom, naar hem toe. Hij had ook belangstelling voor mijn prive-situatie. Indien ik weer een therapeut in de toekomst moet hebben dan ga ik zeker naar Jeroen toe.
Esther Esther heeft geschreven op 3 september 2018 om 12:17
Op het punt van overbelast te zijn en onmogelijk veel ballen hoog houden hulp ingeschakeld van Jeroen. Onverwacht veel geleerd over mijn situatie en keuzes die je hierin zelf maakt.....Jeroen is een prettige gesprekspartner en beheerst goede technieken om in een relatief korte tijd te werken aan zelfinzicht en keuzes maken om weer in balans te komen. Dank je en ik zal geregeld stil staan bij hetgeen we besproken hebben.. groet Esther