Client ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.140.63.207 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
75 berichten.
Heleen Heleen schreef op 8 juli 2023 om 14:57
De afgelopen 9 maanden heb ik mijn leven en mijn huwelijk onder de loep gelegd en heb ik de moeilijkste maar ook belangrijkste beslissing gemaakt van mijn leven: echt voor mezelf kiezen, echt voor mezelf zorgen en laten zorgen, en daarbij hoorde de onvermijdelijke stap om een echtscheiding in te zetten. Jeroen is in dit proces mijn klankbord, luisterend oor, spiegel, bewustmaker, los-maker, bevestiger, duwtje in de rug geweest. Met een zeer prettige kalme, niet veroordelende houding, en fijne humor.
Margriet Margriet schreef op 11 april 2023 om 08:14
Vorige week mijn laatste sessie met Jeroen gehad. Na bijna een jaar intensieve momenten met EMDR en gesprekken heb ik een aantal pijnpunten bij mezelf kunnen aanpakken. De manier waarop Jeroen dat heeft gedaan was voor mij enorm prettig: zonder waarde-oordeel kon ik mijn verhaal in mijn woorden kwijt, hoe ongenuanceerd ik soms ook uit de hoek kan komen. Daarbij heeft hij me zelf laten nadenken en me door vragen te stellen een spiegel voorgehouden zodat ik kon kijken naar mijn rol in bepaalde situaties. Hoe pittig sommige gesprekken ook waren, er was altijd ruimte voor humor. Dat vond ik fijn omdat ik daardoor niet met een zwaar gemoed de praktijk verliet. Jeroen, enorm bedankt en mocht ik je in de toekomst weer nodig hebben, dan weet ik je te vinden.
Gabriëlla Gabriëlla schreef op 9 maart 2023 om 20:24
Op advies van Heleen van den Hurk ben ik bij Jeroen gekomen.
Jeroen kijkt goed naar de individu en werkt niet standaard als dat niet bij je werkt.
Hij heeft me de laatste tijd goed begeleid in de hobbels die ik sinds lange tijdself, door omstandigheden had opgebouwd. We zijn nu op een punt gekomen dat ikzelf de dingen mag ervaren zonder hobbels.
We gaan ervoor en Jeroen heeft mij laten zien dat ik dit kan.
Dankjewel Jeroen
Estelle Estelle schreef op 12 februari 2023 om 22:10
Ik ben bij Jeroen gekomen door een ex collega. Zij had zeer goede ervaringen bij hem. Uiteindelijk heb ik zelf ook een afspraak gemaakt bij Jeroen. Door Jeroen heb ik mezelf weer zo goed als terug gevonden. Hij geeft je een vertrouwd gevoel en is ook zeker in voor een grapje. Jeroen is heel meegaand en heeft een brede kennis. Je kan het over alles met hem hebben en niks is te gek! Ik ben Jeroen heel dankbaar voor alles, en zou zeker terug komen!
Sanny Sanny schreef op 7 februari 2023 om 09:54
Ik ben bij Jeroen terecht gekomen door een vriendin die haar positieve ervaring met mij deelde. In de periode dat ik bij Jeroen kwam voor therapie heb ik veel geleerd over mijzelf, na elke sessie voelde ik me erg opgelucht en leek het voor mij als of ik een stukje van me zelf beter begreep. Ik heb zelf ook een hele fijne ervaring bij Jeroen, Jeroen is een prettig en empathisch persoon die echt naar je luistert zonder te oordelen.
Jeroen, heel erg bedankt!
Roos Roos schreef op 13 december 2022 om 20:37
Ik kwam bij Jeroen na positieve aanbevelingen. Mijn knelpunten waren duidelijk voor me. Met de relaxte, professionele aanpak van Jeroen ben ik mijn proces aangegaan wat heel goed voelde. Met de gesprekken en een aantal oefeningen ben ik erg geholpen. Ik ben positief verrast door mijn proces en de hulp van Jeroen, van harte aanbevolen.
Jens Jens schreef op 11 november 2022 om 19:15
Ik ben via mijn broers in contact gekomen met Jeroen. De scheiding van mijn ouders speelden de hoofdrol. Hier heb ik veel last van gehad en ik kon hierdoor moeilijk over mijn gevoel praten. In het begin van de corona pandemie ben ik begonnen bij Jeroen om dit een plek in mijn leven te kunnen geven. Jeroen heeft mij hier zo ontzettend goed bij geholpen, hij toont empathie en denk goed met je mee maar laat me telkens mijn eigen keuzes maken. Ik heb mijzelf in de afgelopen tijd zo ontzettend zien groeien waar ik enorm trots op ben. Ik ga de gesprekken zeker missen. Dankjewel Jeroen!
Mieke Mieke schreef op 14 oktober 2022 om 14:57
Via mijn casemanager ben ik in contact gekomen met Jeroen.
Dit was een schot in de roos. De vriendelijke en open manier van communiceren stelt je meteen op je gemak. Daarbij speelt ook de stem een belangrijke rol. En het begrip om niet veroordelend op te treden is een plus. Het heeft mij goed gedaan Jeroen en ik hoop dat velen dit voorbeeld zullen volgen. Dankjewel dat je er voor me was.
Koert Koert schreef op 7 juni 2022 om 17:51
1,5 geleden kwam ik bij Jeroen binnen op zoek naar een therapeut die niet per se alleen maar hoeft te praten. Zinvol aan de therapiegesprekken bij Jeroen is dat hij gesprekstechnieken kan combineren met methoden als EMDR en opstellingen. Zo voel je de sporen die gedragspatronen in je lijf hebben nagelaten na jaren nog steeds, maar dit keer met de handvatten erbij om er iets mee te doen.
Jeroen Jansen Jeroen Jansen schreef op 22 mei 2022 om 09:03
Ik wil graag anoniem blijven vandaar het verzoek dit plaatsen onder de naam van Jeroen.

Ik kwam bij Jeroen omdat ik last heb van spanningsklachten door een laag zelfvertrouwen en perfectionisme. Na andere therapieën geprobeerd te hebben, koos ik bewust voor een vorm hypnotherapie. Ik wilde mijn gevoel beter herkennen en ik wilde er vooral minder last van hebben. Er alleen over praten werkte voor mij onvoldoende.
Dankzij de sessies bij Jeroen heb ik handvatten gekregen om beter (positiever) met stress om te gaan. Ik voel nu dat ik er wat aan kan doen en dat het niet meer onoverkomelijk is. Ook weet ik beter wat bij mij past. Ik durf hier naar op zoek te gaan en mezelf meer te laten zien. Dit geeft veel rust en vertrouwen in de toekomst.
Wat ik iedereen gun die met een soortgelijke hulpvraag zit!
Julia Julia schreef op 3 mei 2022 om 10:10
De afgelopen maanden ben ik bij Jeroen geweest voor de behandeling van mijn pds. Samen met Jeroen heb ik een mooie vooruitgang geboekt en zijn mijn klachten verminderd. Ik heb meer controle gekregen. Jeroen is een erg prettige therapeut. Hij heeft geduld en stelt je op je gemak wat zorgt voor een erg fijne sfeer!
Iris Iris schreef op 2 mei 2022 om 14:20
Ik vind Jeroen een prettig persoon, hij kan goed luisteren zonder een oordeel te vellen. Tevens is hij in staat om goed de vinger op de pijnplek te leggen op een integere manier en heeft hij gevoel voor humor.
Jesper Jesper schreef op 23 februari 2022 om 12:04
Jeroen is een geduldig, open, prettig persoon waar ik snel bij terecht kon. Hij heeft mij kundig geholpen met mijn problemen zonder te oordelen. Hij kan fantastisch luisteren en komt samen met je tot goeie handvatten.

Ik kan zeker Jeroen aanraden als therapeut.
Angelie Angelie schreef op 2 februari 2022 om 13:44
Ik kon heel snel bij Jeroen terecht, hij heeft me heel fijn ,goed en rustig met mijn problemen geholpen.Raad hem iedereen aan. Dankje, Jeroen
Renée Renée schreef op 25 november 2021 om 21:03
Via een vriendin ben ik bij Jeroen terecht gekomen. En ook heel snel!! Ik bedoel, ik belde je op maandagochtend en diezelfde middag heb je tijd voor mij vrijgemaakt, gezien mijn hulpvraag.
Jij bent voor mij een verademing gezien mijn ervaringen binnen de "reguliere" trajecten. Ik ben niet echt een gemakkelijk persoon die zichzelf openstelt. Jij wel naar je cliënten toe: Jeroen is zichzelf, Jeroen weet je op je gemak te stellen (dat is bij mij dus best een dingetje.) zodat je je wèl open durft te stellen, Jeroen is zonder oordeel en respecteert je zoals je bent.
Mijn problemen waarmee ik bij Jeroen kwam, ga ik niet delen, maar ik ga oprecht zeggen dat ze in korte tijd, met humor, enorm zijn verminderd. Heerlijk om te kunnen praten, te kunnen lachen en ook met een brok in je keel, snel je problemen onder ogen te kunnen durven zien. En dat er geen oordeel is, dat je gewoon mag ZIJN. Er ís geen goed of fout.. Jeroen kwam bij mij zeer snel tot de kern, en dát is knap 😬Hij weet de vinger precies op de zere plek te leggen.
Nogmaals, ik kwam bij hem met behoorlijk wat issues, en nee, die zijn niet direct weg. Helaas is er voor mijzelf ook zelfstandig werk aan de winkel.. 😬 Echter het mooie van de begeleiding van Jeroen was tijdens, onder andere de EMDR, dat hij écht direct tot de kern kwam. Confronterend, mooi, liefdevol en met respect.
Dankjewel Jeroen, ik ga je zeker weer zien. Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen, mooi en soms minder mooi, ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen en ik ben dankbaar dat je er altijd voor mij zult zijn. Jeroen, blijf wie je bent, je bent een mooi mens, dankjewel 🙏
Tim Tim schreef op 14 november 2021 om 11:48
In de afgelopen maanden ben ik bij Jeroen in behandeling geweest voor klachten die voortkwamen door het prikkelbare darm syndroom.

Ik heb Jeroen leren kennen als een rustige, goeie en sympathieke therapeut, die alle ruimte biedt en begrip heeft, om jou je verhaal te laten doen. Een luisterend oor voor je klachten en problematiek is al een hele overwinning. Het gevoel dat iemand je klachten serieus neemt is goud waard.

Samen met Jeroen hebben we gekeken naar de oorzaak van de klachten. Enerzijds zijn die klachten lichamelijk van aard, maar deels vloeien die ook voort uit mentale klachten zoals stress of piekeren.
Zo constateerden we bijvoorbeeld dat de invloed van stress op je darmen heel ver gaat. Je brein en je darmen werken 1:1 samen. Stress zit in je koppie en als je de stress wegneemt, merken je darmen dat ook meteen en worden de klachten minder.

Doormiddel van de hypnotherapie werd duidelijk welke gebeurtenissen en zaken stress veroorzaakten in mijn leven. Toen ik die zaken ging aanpakken en ging veranderen, kreeg ik ook minder stress en dus minder klachten. De invloed van stress en kopzorgen hebben dus niet alleen effect op je mentale maar ook op je fysieke gezondheid.

Daarvoor wil ik Jeroen bedanken!
Rahul Mundekkottil Rahul Mundekkottil schreef op 1 oktober 2021 om 07:48
Before meeting Jeroen I was too anxious about my job and relationships. I was desperate to feel some sort of freedom within me during my daily life. Shortly after a couple of sessions itself I could feel the difference in me. Now, I feel much more relaxed and free at my professional and personal relationships. I would like to thank Jeroen for his sincere help and strong presence in helping me grow.
Nico Nico schreef op 3 september 2021 om 16:51
In de maanden dat ik bij hem EMDR proceswerk heb gedaan, heb ik Jeroen leren kennen als een rustige therapeut en coach, die aan de hand van wat ik vertelde haarfijn kon aanvoelen waar de kwetsbare plekken lagen waaraan gewerkt kon worden. Hij checkte regelmatig waar ik zat in mijn proces tijdens de sessies, en dat gaf een gevoel van vertrouwen en steun. Soms vond ik het wonderbaarlijk wat een sessie teweeg kon brengen en wat voor invloed het had op m’n alledaagse leven, zelfs zonder dat ik vanuit mezelf daar sturing aan gaf! Dat was voor mij het bewijs dat EMDR dus wèrkt, voor mij in ieder geval. Ik ben in die maanden een stuk krachtiger en helderder geworden, zodat ik nu weer verder kan met de volgende stap in m’n leven. Dankjewel Jeroen!
Alice Alice schreef op 6 januari 2021 om 15:51
Voorjaar vorig jaar kwam ik zwaar depressief bij Jeroen binnen. Ik kon eigenlijk niet eens praten, dus wist niet waar te beginnen. Jeroen kwam meteen rustig en vertrouwd over. Ik hoefde niets zelf te verzinnen. De intake was duidelijk, gelijk tot in de essentie. Stapje voor stapje maakten we contact en liet Jeroen mij vooral mijn eigen lijf voelen en gedachtens leren herkennen. Vanaf daar was de weg omhoog naar bewustzijn en verandering. Jeroen wist steeds de juiste methode in te zetten die mij paste op het moment dat ik bij hem kwam. Ik ben hem zo dankbaar voor wat hij samen met mij heeft kunnen bereiken. Jeroen is een zeer kundige, rustige, sensitieve en betrouwbare man.
Ik ben blij met mijzelf en sta weer gelukkig in het leven. Ik sluit niet uit, dat ik nog eens bij je aanklop. Ik heb zoveel geleerd. Jeroen, dank je wel!
claudia claudia schreef op 11 december 2020 om 01:03
Ik ben een tijdje in behandeling geweest bij Jeroen. Mijn ervaring met Jeroen zijn heel goed. Jeroen heeft echt een luistert oor en zoek naar een therapie die bij je past. Jeroen geeft je een gevoel dat je er mag zijn, en hij gaat goed met je probleem om zodat het vertrouwd voelt. Jeroen begeleid je goed met het verwerken van je problemen, of er mee om te gaan . Want sommige dingen kunnen niet opgelost worden, het is een deel van jou geworden. Ik heb er heel veel aan gehad ik kwam met veel bagage binnen wat ik mee moest dragen. en ik ging naar een paar maanden met minder bagage weer naar buiten. Jeroen is echt een aanrader, ik heb er geen spijt van gehad op deze stap te zetten het heeft mij zoveel verlichting gegeven.

Bedankt Jeroen
S S schreef op 7 december 2020 om 14:34
In een periode dat het met mij flink slecht ging door angst en een burnout ben ik begonnen mijn problemen te onderzoeken. Jeroen is daarbij voor mij een flinke steun in de rug geweest. De rust, het vertrouwen en respect die Jeroen uitstralen maakten het voor mij makkelijker dan normaal om dingen te delen. Hij heeft me kennis laten maken met delen van mijn persoonlijkheid waarvan ik me voorheen niet echt bewust was. Het herkennen van deze delen helpt me om te gaan met mijn negatieve gedachten en minder streng te zijn voor mezelf.

Dankjewel Jeroen, je bent een geweldig persoon en bent een belangrijk onderdeel geweest in mijn traject om er weer bovenop te komen en een gelukkiger mens te worden. Daar ben ik je erg dankbaar voor. Als het weer nodig is weet ik bij wie ik moet zijn!
Petra Petra schreef op 3 oktober 2020 om 10:25
Ik heb recent mijn (soms best intensieve) sessies met Jeroen afgerond. Vanaf nu ga ik het weer zelf doen. Ik had mezelf eigenlijk al een beetje opgegeven, maar nu ligt de regie over mijn leven weer bij mij, met de inzichten die ik via Jeroen heb gekregen kan ik door. Ik ben het waard. Jeroen, dank je wel! En ik weet je te vinden als het nodig is.
Bert Bert schreef op 9 september 2020 om 22:51
Na traumatische gebeurtenissen, heb ik hulp gezocht bij Jeroen Jansen. Ik ben een gepensioneerde hypnotherapeut, dus een ‘goed getrainde cliënt’. We hebben in vijf sessies samen gewerkt aan verwerking. Jeroen is heel professioneel, invoelend, en zet zijn technieken goed in. En, wat voor mij belangrijk was: ik voelde me veilig bij hem. Na een helende en inspirerende therapie kan ik weer verder.
Iwan Iwan schreef op 1 juli 2020 om 11:19
In de 1.5 jaar dat Jeroen mee heeft geholpen om bepaalde stukken helder te krijgen, zijn er veel onderwerpen gepasseerd en situaties verbeterd. Jeroen heeft in die sessies verschillende van zijn technieken en kunde ingezet. Net wat nodig was voor die situatie. Doordat hij dat pallet heeft, gaf dat mij meer inzicht. Door bv opstellingen te gebruiken ontstond er een "plaatje" wat vaak meer als "1000 woorden zegt".
Ook was Jeroen scherp en confronterend, wat er voor zorgde dat hij mij goed bij de les hield. Dit is ook iets wat ik nodig heb.
Jeroen, dank voor je hulp. Namasté.
Hans Hans schreef op 29 januari 2020 om 17:26
Jeroen is een persoon vol begrip en heeft een luisterend oor. Doel was, is en zal zijn "Stoppen met roken". Iets wat gaat gebeuren dankzij hem.

Ik dank Jeroen voor zijn geduld en begrip