Client ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 2.59.223.60 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
85 berichten.
Saskia Saskia schreef op 8 juni 2024 om 07:27
Zeer prettige gesprekken gehad met Jeroen en daardoor waardevolle inzichten gekregen.
Call Me TJ Call Me TJ schreef op 8 juni 2024 om 07:23
Ik kom al enige tijd bij Jeroen. Een aardige en rustige man die mij heeft geholpen met het verwerken van angsten en leren omgaan met emoties. Jeroen gebruikt onder andere EMDR, cognitieve therapie (gekoppeld aan voelen) en een dosis geplaatste humor.
multi licht multi licht schreef op 8 juni 2024 om 07:22
Super goede sociale inlevende meedenkende eerlijke therapeut

Ik zou hem zeker aanbevelen
Hanny Hanny schreef op 8 juni 2024 om 07:21
Prettige behandelaar gaat rust vanuit .Ben blij dat ik bij Jeroen behandeld ben .Mijn probleem heeft een plaats gekregen zodat ik er geen last meer van heb.
Bedankt voor je behandelingen
Thomas Thomas schreef op 15 april 2024 om 08:50
Jeroen is zelf een fijne man om mee te praten, een top psycholoog maar vooral hypnotherapeut. Het voelt meer alsof je met een vriend of familielid aan het praten bent dan een psychodynamische therapeut wat vooral mijn grootste probleem was in het verleden. Het is een sympathieke man die precies weet wat je nodig hebt. Ik raad het aan!
Anne Anne schreef op 12 april 2024 om 13:17
Voor ik bij Jeroen kwam liep ik bij de reguliere GGZ. Ik voelde al langer dat simpelweg blijven praten mij niet verder ging helpen. Jeroen kwam op mijn pad en hij heeft precies in zijn mars wat ik nodig had, hij leerde mij bij mijn gevoel komen en van daaruit te handelen. De (J)EMDR die hij geeft gaat ook een laag dieper dan de standaard emdr en weet op deze manier dieper en effectiever te helen!
Ik heb mega stappen gemaakt die ik in de reguliere GGZ niet heb kunnen maken en ben daar zo ontzettend dankbaar voor. Ik kan met recht zeggen dat het levensveranderend is geweest. Lieve Jeroen, zó ontzettend veel dank voor jouw vertrouwen, begrip, daadkracht en onvoorwaardelijke steun!
Jeanet Jeanet schreef op 14 maart 2024 om 20:52
Na ruim 20 jaar niet over bruggen durven te rijden heeft Jeroen mij geholpen om het onderliggende trauma een plek te geven. Inmiddels rijd ik over bruggen en heb ik meer van mijzelf leren kennen.
Jeroen geeft rust en ruimte. Ruimte voor emoties, gesprekken, verdriet maar zeker ook voor humor en relativeren. Dik 20 jaar irrationele angst en beperkingen samen met Jeroen weten om te zetten naar gewoon kunnen rijden waar ik wil.
Nogmaals Jeroen: dank je wel!!
Heleen Heleen schreef op 20 februari 2024 om 18:27
Bedankt Jeroen voor je hulp om van m'n angst af te komen, nadat ik was aan gevallen door grote hond (rottweiler).
Na 4 sessies durfde ik zelfs de confrontatie met de hond en z'n baas aan.
Nogmaals dank Jeroen voor je fijne hulp, je luisterend oor....
Ellen Ellen schreef op 15 november 2023 om 11:22
Jeroen heeft mij inzichten gegeven en leren voelen. Handvatten om met bepaalde emoties aan de slag te gaan. Jeroen is een heel prettig persoon die zonder waarde oordeel je uitnodigt om dieper te gaan en heel snel en goed aanvoelt waar knelpunten zitten. Ben heel blij dat ik door Jeroen verder kan en de blokkades die ik had, mijn gedachtes en gevoelens in een groter geheel te plaatsen in mijn eigen leven en in het leven van anderen. Ik ben enorm gegroeid en sterker geworden. Dank je wel.
Kim Kim schreef op 25 oktober 2023 om 09:56
Jeroen heeft mij op een prettige en professionele manier geholpen om beter met mijn angsten om te gaan. Tijdens onze sessies voelde ik mij direct op mijn gemak. Ik zou Jeroen zeker aanraden als therapeut.
Heleen Heleen schreef op 8 juli 2023 om 14:57
De afgelopen 9 maanden heb ik mijn leven en mijn huwelijk onder de loep gelegd en heb ik de moeilijkste maar ook belangrijkste beslissing gemaakt van mijn leven: echt voor mezelf kiezen, echt voor mezelf zorgen en laten zorgen, en daarbij hoorde de onvermijdelijke stap om een echtscheiding in te zetten. Jeroen is in dit proces mijn klankbord, luisterend oor, spiegel, bewustmaker, los-maker, bevestiger, duwtje in de rug geweest. Met een zeer prettige kalme, niet veroordelende houding, en fijne humor.
Margriet Margriet schreef op 11 april 2023 om 08:14
Vorige week mijn laatste sessie met Jeroen gehad. Na bijna een jaar intensieve momenten met EMDR en gesprekken heb ik een aantal pijnpunten bij mezelf kunnen aanpakken. De manier waarop Jeroen dat heeft gedaan was voor mij enorm prettig: zonder waarde-oordeel kon ik mijn verhaal in mijn woorden kwijt, hoe ongenuanceerd ik soms ook uit de hoek kan komen. Daarbij heeft hij me zelf laten nadenken en me door vragen te stellen een spiegel voorgehouden zodat ik kon kijken naar mijn rol in bepaalde situaties. Hoe pittig sommige gesprekken ook waren, er was altijd ruimte voor humor. Dat vond ik fijn omdat ik daardoor niet met een zwaar gemoed de praktijk verliet. Jeroen, enorm bedankt en mocht ik je in de toekomst weer nodig hebben, dan weet ik je te vinden.
Gabriëlla Gabriëlla schreef op 9 maart 2023 om 20:24
Op advies van Heleen van den Hurk ben ik bij Jeroen gekomen.
Jeroen kijkt goed naar de individu en werkt niet standaard als dat niet bij je werkt.
Hij heeft me de laatste tijd goed begeleid in de hobbels die ik sinds lange tijdself, door omstandigheden had opgebouwd. We zijn nu op een punt gekomen dat ikzelf de dingen mag ervaren zonder hobbels.
We gaan ervoor en Jeroen heeft mij laten zien dat ik dit kan.
Dankjewel Jeroen
Estelle Estelle schreef op 12 februari 2023 om 22:10
Ik ben bij Jeroen gekomen door een ex collega. Zij had zeer goede ervaringen bij hem. Uiteindelijk heb ik zelf ook een afspraak gemaakt bij Jeroen. Door Jeroen heb ik mezelf weer zo goed als terug gevonden. Hij geeft je een vertrouwd gevoel en is ook zeker in voor een grapje. Jeroen is heel meegaand en heeft een brede kennis. Je kan het over alles met hem hebben en niks is te gek! Ik ben Jeroen heel dankbaar voor alles, en zou zeker terug komen!
Sanny Sanny schreef op 7 februari 2023 om 09:54
Ik ben bij Jeroen terecht gekomen door een vriendin die haar positieve ervaring met mij deelde. In de periode dat ik bij Jeroen kwam voor therapie heb ik veel geleerd over mijzelf, na elke sessie voelde ik me erg opgelucht en leek het voor mij als of ik een stukje van me zelf beter begreep. Ik heb zelf ook een hele fijne ervaring bij Jeroen, Jeroen is een prettig en empathisch persoon die echt naar je luistert zonder te oordelen.
Jeroen, heel erg bedankt!
Roos Roos schreef op 13 december 2022 om 20:37
Ik kwam bij Jeroen na positieve aanbevelingen. Mijn knelpunten waren duidelijk voor me. Met de relaxte, professionele aanpak van Jeroen ben ik mijn proces aangegaan wat heel goed voelde. Met de gesprekken en een aantal oefeningen ben ik erg geholpen. Ik ben positief verrast door mijn proces en de hulp van Jeroen, van harte aanbevolen.
Jens Jens schreef op 11 november 2022 om 19:15
Ik ben via mijn broers in contact gekomen met Jeroen. De scheiding van mijn ouders speelden de hoofdrol. Hier heb ik veel last van gehad en ik kon hierdoor moeilijk over mijn gevoel praten. In het begin van de corona pandemie ben ik begonnen bij Jeroen om dit een plek in mijn leven te kunnen geven. Jeroen heeft mij hier zo ontzettend goed bij geholpen, hij toont empathie en denk goed met je mee maar laat me telkens mijn eigen keuzes maken. Ik heb mijzelf in de afgelopen tijd zo ontzettend zien groeien waar ik enorm trots op ben. Ik ga de gesprekken zeker missen. Dankjewel Jeroen!
Mieke Mieke schreef op 14 oktober 2022 om 14:57
Via mijn casemanager ben ik in contact gekomen met Jeroen.
Dit was een schot in de roos. De vriendelijke en open manier van communiceren stelt je meteen op je gemak. Daarbij speelt ook de stem een belangrijke rol. En het begrip om niet veroordelend op te treden is een plus. Het heeft mij goed gedaan Jeroen en ik hoop dat velen dit voorbeeld zullen volgen. Dankjewel dat je er voor me was.
Koert Koert schreef op 7 juni 2022 om 17:51
1,5 geleden kwam ik bij Jeroen binnen op zoek naar een therapeut die niet per se alleen maar hoeft te praten. Zinvol aan de therapiegesprekken bij Jeroen is dat hij gesprekstechnieken kan combineren met methoden als EMDR en opstellingen. Zo voel je de sporen die gedragspatronen in je lijf hebben nagelaten na jaren nog steeds, maar dit keer met de handvatten erbij om er iets mee te doen.
Jeroen Jansen Jeroen Jansen schreef op 22 mei 2022 om 09:03
Ik wil graag anoniem blijven vandaar het verzoek dit plaatsen onder de naam van Jeroen.

Ik kwam bij Jeroen omdat ik last heb van spanningsklachten door een laag zelfvertrouwen en perfectionisme. Na andere therapieën geprobeerd te hebben, koos ik bewust voor een vorm hypnotherapie. Ik wilde mijn gevoel beter herkennen en ik wilde er vooral minder last van hebben. Er alleen over praten werkte voor mij onvoldoende.
Dankzij de sessies bij Jeroen heb ik handvatten gekregen om beter (positiever) met stress om te gaan. Ik voel nu dat ik er wat aan kan doen en dat het niet meer onoverkomelijk is. Ook weet ik beter wat bij mij past. Ik durf hier naar op zoek te gaan en mezelf meer te laten zien. Dit geeft veel rust en vertrouwen in de toekomst.
Wat ik iedereen gun die met een soortgelijke hulpvraag zit!
Julia Julia schreef op 3 mei 2022 om 10:10
De afgelopen maanden ben ik bij Jeroen geweest voor de behandeling van mijn pds. Samen met Jeroen heb ik een mooie vooruitgang geboekt en zijn mijn klachten verminderd. Ik heb meer controle gekregen. Jeroen is een erg prettige therapeut. Hij heeft geduld en stelt je op je gemak wat zorgt voor een erg fijne sfeer!
Iris Iris schreef op 2 mei 2022 om 14:20
Ik vind Jeroen een prettig persoon, hij kan goed luisteren zonder een oordeel te vellen. Tevens is hij in staat om goed de vinger op de pijnplek te leggen op een integere manier en heeft hij gevoel voor humor.
Jesper Jesper schreef op 23 februari 2022 om 12:04
Jeroen is een geduldig, open, prettig persoon waar ik snel bij terecht kon. Hij heeft mij kundig geholpen met mijn problemen zonder te oordelen. Hij kan fantastisch luisteren en komt samen met je tot goeie handvatten.

Ik kan zeker Jeroen aanraden als therapeut.
Angelie Angelie schreef op 2 februari 2022 om 13:44
Ik kon heel snel bij Jeroen terecht, hij heeft me heel fijn ,goed en rustig met mijn problemen geholpen.Raad hem iedereen aan. Dankje, Jeroen
Renée Renée schreef op 25 november 2021 om 21:03
Via een vriendin ben ik bij Jeroen terecht gekomen. En ook heel snel!! Ik bedoel, ik belde je op maandagochtend en diezelfde middag heb je tijd voor mij vrijgemaakt, gezien mijn hulpvraag.
Jij bent voor mij een verademing gezien mijn ervaringen binnen de "reguliere" trajecten. Ik ben niet echt een gemakkelijk persoon die zichzelf openstelt. Jij wel naar je cliënten toe: Jeroen is zichzelf, Jeroen weet je op je gemak te stellen (dat is bij mij dus best een dingetje.) zodat je je wèl open durft te stellen, Jeroen is zonder oordeel en respecteert je zoals je bent.
Mijn problemen waarmee ik bij Jeroen kwam, ga ik niet delen, maar ik ga oprecht zeggen dat ze in korte tijd, met humor, enorm zijn verminderd. Heerlijk om te kunnen praten, te kunnen lachen en ook met een brok in je keel, snel je problemen onder ogen te kunnen durven zien. En dat er geen oordeel is, dat je gewoon mag ZIJN. Er ís geen goed of fout.. Jeroen kwam bij mij zeer snel tot de kern, en dát is knap 😬Hij weet de vinger precies op de zere plek te leggen.
Nogmaals, ik kwam bij hem met behoorlijk wat issues, en nee, die zijn niet direct weg. Helaas is er voor mijzelf ook zelfstandig werk aan de winkel.. 😬 Echter het mooie van de begeleiding van Jeroen was tijdens, onder andere de EMDR, dat hij écht direct tot de kern kwam. Confronterend, mooi, liefdevol en met respect.
Dankjewel Jeroen, ik ga je zeker weer zien. Het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen, mooi en soms minder mooi, ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen en ik ben dankbaar dat je er altijd voor mij zult zijn. Jeroen, blijf wie je bent, je bent een mooi mens, dankjewel 🙏