Client ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.205.246.238 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
44 berichten.
harm folkerts harm folkerts schreef op 13 november 2018 om 15:26:
Er is veel ten goede veranderd, terwijl het ook al goed was, maar het uitleggen is moeilijk. Ik wist wat er met mij aan de hand was, maar door de gesprekken met Jeroen zijn er nieuwe inzichten losgemaakt en andere duidelijker geworden, ik ben hem hiervoor zeer dankbaar, met vriendelijke groet, Harm
Yvonne Yvonne schreef op 20 oktober 2018 om 09:10:
De laatste maanden meerdere goede gesprekken met Jeroen gehad. Heb recentelijk ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt en Jeroen heeft mij laten inzien dat het een keuze is hoe je in het leven staat en hoe ik met situaties om kan gaan. Heb boosheid om kunnen zetten in verdriet en kan dit in de toekomst een plek gaan geven. Echt een positieve ervaring.
fred fred schreef op 7 september 2018 om 14:34:
Afgelopen maanden heb ik Jeroen een aantal maanden bezocht vanwege mijn burn-out. Al bij de eerste behandeling had ik daar een goed gevoel bij. Hij gaf mij goede handvaten en adviezen voor mijn herstel. Vooral de EMDR-behandeling heeft mij goed gedaan. Ik ging met plezier, dat klinkt een beetje krom, naar hem toe. Hij had ook belangstelling voor mijn prive-situatie. Indien ik weer een therapeut in de toekomst moet hebben dan ga ik zeker naar Jeroen toe.
Esther Esther schreef op 3 september 2018 om 12:17:
Op het punt van overbelast te zijn en onmogelijk veel ballen hoog houden hulp ingeschakeld van Jeroen. Onverwacht veel geleerd over mijn situatie en keuzes die je hierin zelf maakt.....Jeroen is een prettige gesprekspartner en beheerst goede technieken om in een relatief korte tijd te werken aan zelfinzicht en keuzes maken om weer in balans te komen. Dank je en ik zal geregeld stil staan bij hetgeen we besproken hebben.. groet Esther
Adrienne Adrienne schreef op 6 augustus 2018 om 12:20:
In drie sessies veel inzicht gekregen. Jeroen is een prettige gesprekspartner met kennis van zaken. Hij is op de hoogte van veel interventietechnieken. En, zoals zovelen hieronder ook zeggen: heerlijk wat een rust. Dat werkt zo relativerend. Bedankt Jeroen!
Marjolein Marjolein schreef op 16 juli 2018 om 17:00:
Veel te lang gewacht met hulp zoeken en toen niet weten wie van de vele therapeuten mij het beste zou kunnen helpen. Jeroen werd mij aangeraden en toen ik hem aan de lijn had voor het maken van een afspraak en brak kon ik heel snel terecht. Jeroen dank nog daarvoor. Je rust wordt hierboven alom geprezen, dat klopt..... Je liet me helemaal 'leeglopen.' Wat mij ook erg aansprak is dat je ook humor hebt, tijdens het huilen hebben we ook gelachen! Vanochtend voor het laatst geweest, je hebt me weer op het goede spoor gezet en zodra ik tóch wat terug zou vallen, bel ik dit keer heel wat sneller. Het ga je goed!
Myrna Myrna schreef op 8 juli 2018 om 12:03:
Soms loop je ergens tegen aan in je leven en heb je een zetje nodig om verder te komen. Jeroen was dit zetje. Toen ik vrienden hoorden praten over Jeroen besloot ik daar ook maar eens naar toe te gaan. Jeroen is een prettig mens, rustig en heeft kennis van zaken. Hij doorziet snel het probleem en helpt je om te zien waar en waarom je vast bent gelopen. Na een aantal sessies kan ik weer verder. Ook fijn is dat Jeroen je niet aan het lijntje houdt. Goed is goed. Bedankt voor de goede gesprekken en het inzicht wat je me hebt gegeven.
Anneke Smit-Veerbeek Anneke Smit-Veerbeek schreef op 28 mei 2018 om 08:44:
De juiste therapeut op het juiste moment, dat was Jeroen. Via zoeken op internet vond ik hem en wist dat hij degene zou zijn die me kon helpen mezelf te zijn en in mijn kracht te leven. En dat klopte precies. Jeroen is rustig, heeft een prettige uitstraling en dat voelt prettig. Als er in mij weerstandsgedrag was benoemde hij deze met een vraag. Mooi is dat en het klopte, gaf inzicht. Al in de eerste sessie gingen we de diepte in en daar hou ik van. Waar zat pijn in mijn lichaam? Wat was die pijn? Ik leerde voelen en (oude) pijn doorvoelen. Ik wist niet hoe dat moest, en nu doe ik dat. Oude angst om afgewezen te worden is via EMDR helder geworden en opgelost. Ik voel me gezegend dat ik nu in mezelf de energie kan voelen stromen, bij mezelf blijf en de ander en wat er gebeurt kan observeren en aanvaarden met mildheid. De therapie was kort en krachtig, het paste precies. Grote dank aan Jeroen, ik beveel hem van harte aan.
Barbara Barbara schreef op 14 december 2017 om 16:56:
Via Google vond ik Jeroen. Ik had geen idee van zijn manier van aanpak en hem als persoon, maar ik draaide in kringetjes en kwam er zonder professionele hulp niet zelfstandig uit. Na de eerste ontmoeting voelde ik weerstand; kon hij mij helpen? Maar deze weerstand betekende voor mij alleen maar dat hij iets bij me had geraakt en dat ik door moest zetten. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Zonder Jeroen zou ik nooit gekomen zijn waar ik nu ben. Zijn kalme uitstraling, zijn inlevingsvermogen, zijn inzichten en het gevoel dat je serieus genomen wordt en gehoord wordt hebben ervoor gezorgd dat er bij mij enorme last van mijn schouders is gevallen. Ik voel me lichter en heb veel puzzelstukjes op de juiste plek gekregen. Ik ben er nog niet helemaal, kan ook niet in 10 sessies, maar ik ben een heel eind gekomen en weet nu waar de knelpunten liggen. Ik kan het nu zelfstandig. En als ik hem weer nodig zou hebben, weet ik hem te vinden. Jeroen is een fijne man, die ook open staat voor een spirituele kijk op het leven. Dat vond ik bijzonder prettig. Kortom, de juiste man op het juiste moment in mijn leven!
Robin Robin schreef op 6 september 2017 om 12:37:
Door omstandigheden op mijn werk, sliep ik slecht tot helemaal niet. Door middel van EMDR technieken heeft Jeroen in 8 sessies een ander persoon van mij gemaakt. Echt een aanrader!!!
Joop Joop schreef op 6 september 2017 om 12:36:
Na eerst sceptisch te zijn, was dat na de eerste 10 sec, waarin ik kennis maakte met Jeroen helemaal verdwenen. Hij benadert jou met gevoel en ben ik er achter gekomen waarom ik dit probleem had. Jeroen heeft met mij de oorzaak achterhaald en verder behandeld.
Frank Swartjes Frank Swartjes schreef op 9 mei 2017 om 11:48:
Op aanraden van een kennis bij Jeroen terecht gekomen. Jeroen heeft mij geholpen om een weer in het lichaam te komen. Lichaam en geest zijn weer in balans. De combinatie Jeroen en de NLP opleiding bij intstituut Menz ben ik een heel ander mens ge worden. Jeroen bedankt. groet,
Marianne Folst Marianne Folst schreef op 9 mei 2017 om 11:47:
Na diverse keren in therapie te zijn geweest, op advies van vrienden, bij Jeroen terecht gekomen. In eerste instantie met weinig vertrouwen op een goede afloop. Maar na een paar keer therapie kwam bij mij het vertrouwen in een goede afloop. De praktische oefeningen in een goede en veilige omgeving hebben mij veel kracht en vertrouwen gegeven. De therapie is een paar maanden geleden afgesloten. Gelukkig heb ik geen terugval gehad. En mocht die er komen, dan kom ik zeker terug.
Mia Mia schreef op 9 mei 2017 om 11:46:
Klem zitten, benauwd hebben van mijn eigen gejaagdheid en druk om alles steeds maar weer beter te willen doen. Geen tijd nemen voor een break, tot me zelf komen. Daarmee kwam ik bij Jeroen binnen. Het was voor mij erg lastig dat Jeroen geen plan met me maakte. Ook loslaten dus, vertrouwen op zijn manier van werken. Het was bevrijdend dat het er niet was, dit gaf ruimte aan het issue van dat moment. Een 3 tal maal werd dat middels EMDR, heel spannend, echter maar voor even, heel bevrijdend ook en duidelijk. Wat er ook gebeurt, het werkt. Jeroen heeft me geleerd (weer) terug te grijpen naar mijn eigen vertrouwde instrumenten en daarmee tijd te nemen voor mezelf, me meer rust te gunnen, time-outs in te bouwen in mijn dagelijkse flow. Dank!!!
Judith Judith schreef op 29 augustus 2016 om 15:31:
Ik heb veel opgestoken tijdens de sessies met Jeroen. Het belangrijkste inzicht was voor mij dat mijn gevoelens een oorzaak hebben en niet zomaar uit de lucht komen vallen. Dit heeft mij meer grip gegeven over mijn leven. Ik heb mij meer gezien en gehoord gevoeld dan ergens anders in mijn leven. Hij heeft mij laten zien en ervaren hoe mensen met mij om zouden moeten gaan. Contact vanuit respect. Een basis waaraan ik heel mijn verdere leven wat heb. Dankjewel Jeroen.
Bregje Brugmans Bregje Brugmans schreef op 29 augustus 2016 om 15:31:
Naar lang zoeken. Ben ik bij Jeroen terrecht gekomen.Hij kwam rustig over en vooral menselijk. Ik voelde me niet in een hokje geplaatst door hem.Ik kon met alles komen niks was gek. Mij heeft hij goed geholpen. Het is alleen zo jammer dat de zorgverzekeraars hem niet volledig vergoeden. Hij zou dan zoveel meer mensen kunnen helpen.:)
nn nn schreef op 29 augustus 2016 om 15:29:
Achterover gaan zitten en hulp aanvaarden, dank je wel voor de ervaringen bij jou en wijze les. Ik kon je vaak niet volgen en heb in vertrouwen mij proberen te laten leiden. Dat was een oefening op zich voor mij in deze. Dank je wel.
Josefien Josefien schreef op 29 augustus 2016 om 15:28:
Gedrag ontwikkeld om te overleven leer je niet zomaar af. Jeroen heeft mij stapje voor stapje begeleid naar inzicht in mijn eigen gedrag. Dit inzicht heeft zeer verhelderend voor mij gewerkt en ervoor gezorgd dat ik succesvol mijn gedrag, mijn signalen en boodschappen, zodanig kan verwoorden/laten zien, dat ik er niet meer het slachtoffer van wordt. Een groot cadeau, geeft zoveel rust!
Nina Nina schreef op 29 augustus 2016 om 15:28:
24/08/2015 Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een burn-out; ik was depressief en was totaal uitgeput, na jaren van teveel stress en zwaarmoedige gevoelens. Ook overschreed ik al jaren mijn eigen grenzen. De gesprekken met Jeroen hebben me geholpen mezelf beter te begrijpen, ze gaven me nieuwe inzichten over mezelf, waardoor ik een sterker persoon ben geworden. Door de gesprekken met hem heb ik weer grip gekregen op mijn leven (ik ben ongeveer 11 maanden in therapie bij Jeroen geweest). Jeroen luisterde met aandacht naar mijn problemen/klachten, toonde begrip voor mijn situatie en stelde de juiste vragen aan me, waardoor ik geïnspireerd was mezelf beter te maken. Zijn vriendelijke en open houding maakte het mogelijk voor me om mijn problemen te bespreken, hoe heftig ze ook waren. We hebben ook veel gelachen, wat erg belangrijk is, Jeroen is een man die goed kijkt naar de persoon die hij voor zich heeft. Hij gaf o.a. me handvaten om beter om te gaan met mijn zwaarmoedigheid en leerde me inzien wat ik nodig had om niet terug te schieten in depressiviteit, ook leerde hij me om mijn grenzen te stellen, bij anderen en bij mezelf. Jeroen, ik wil je hartelijk danken voor de fijne, open gesprekken en wat je me geleerd hebt!
Nicole Nicole schreef op 29 augustus 2016 om 15:27:
Jeroen ben ik dankbaar voor het inzicht dat hij mij gegeven heeft in mezelf. Ik mag zijn wie ik ben en heb daarin geen bevestiging van anderen meer voor nodig. Ik heb geleerd echt op mijn gevoel te leren vertrouwen en van twee werelden een te maken. India en Nederland mogen er beide zijn, waar ik ook ben en met wie ik ook ben. Daarmee heb ik geleerd echt los te laten en nu echt te leven. Mijn ervaring met Jeroen is dat hij een open en reflectieve houding heeft. Hij laat mensen zelf denken en voelen door de juiste vragen te stellen, zonder oordelend en door echt aan te sluiten bij de ander! Alles stap voor stap. Heel fijn. Ik stap nu met veel vertrouwen en een lach de wereld in! Dank je wel Jeroen!