Client ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.119.106 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
Bert Bert heeft geschreven op 9 september 2020 om 22:51:
Na traumatische gebeurtenissen, heb ik hulp gezocht bij Jeroen Jansen. Ik ben een gepensioneerde hypnotherapeut, dus een ‘goed getrainde cliënt’. We hebben in vijf sessies samen gewerkt aan verwerking. Jeroen is heel professioneel, invoelend, en zet zijn technieken goed in. En, wat voor mij belangrijk was: ik voelde me veilig bij hem. Na een helende en inspirerende therapie kan ik weer verder.
Iwan Iwan heeft geschreven op 1 juli 2020 om 11:19:
In de 1.5 jaar dat Jeroen mee heeft geholpen om bepaalde stukken helder te krijgen, zijn er veel onderwerpen gepasseerd en situaties verbeterd. Jeroen heeft in die sessies verschillende van zijn technieken en kunde ingezet. Net wat nodig was voor die situatie. Doordat hij dat pallet heeft, gaf dat mij meer inzicht. Door bv opstellingen te gebruiken ontstond er een "plaatje" wat vaak meer als "1000 woorden zegt".
Ook was Jeroen scherp en confronterend, wat er voor zorgde dat hij mij goed bij de les hield. Dit is ook iets wat ik nodig heb.
Jeroen, dank voor je hulp. Namasté.
Hans Hans heeft geschreven op 29 januari 2020 om 17:26:
Jeroen is een persoon vol begrip en heeft een luisterend oor. Doel was, is en zal zijn "Stoppen met roken". Iets wat gaat gebeuren dankzij hem.

Ik dank Jeroen voor zijn geduld en begrip
Judith Judith heeft geschreven op 26 november 2019 om 16:15:
Vanmiddag voor de "laatste" keer bij Jeroen geweest. Het voelt nog een beetje gek om je los te laten Jeroen, maar het is goed. We hebben ruim 1,5 jaar intensief contact gehad. Een periode met zo ontzettend veel inzichten over mezelf, ik heb zo veel geleerd. Hoe gek het klinkt, ik had het voor geen goud willen missen. Ik ben sterker, steviger, eerlijker voor mezelf maar ook mijn omgeving, stabiel, grenzen leren stellen en vooral het leren luisteren naar mijn gevoel en daar trouw aan blijven. Opgekrabbeld uit een flinke burn-out, een scheiding voorkomen, om leren gaan met trauma's, dit een plek kunnen geven met EMDR. Het codependentie stuk niet te vergeten, maar ook hoe om te gaan met narcisme en mezelf daarin niet te verliezen. Hoe pittig het soms ook was, heel hard werken, maar o zo vertrouwd en veilig. Ik weet je te vinden mocht ik je begeleiding nog eens nodig hebben. Ik zal het gedicht wat ik je vanmiddag heb aangereikt op een kaart, ook in deze reactie weergeven. Dat is voor mij alleszeggend. Voor iedereen die op zoek is naar hulp op zijn of haar levenspad kan ik Jeroen echt aanbevelen. Jeroen nogmaals bedankt voor alles! Ik zal je niet vergeten, je hebt voor altijd een plek in mijn hart. Met een lach en een traan volgt nu het gedicht wat ik voor je heb geschreven. Tot ziens.

Jeroen

Vanaf het eerste moment
voelde ik de klik
veilig, vertrouwd, eerlijk, confronterend
De eerste persoon
bij wie ik mijn hele levensverhaal
heb durven en kunnen vertellen

Hij voelt me haarfijn aan
weet precies wat ik nodig heb
op welk moment dan ook
hij staat altijd voor mij klaar
In zijn vrije dagen
praat hij me het weekend door
om te voorkomen dat ik
in oude valkuilen stap
en juist daardoor processen doorbreek

Hoe je het ook noemt
paniekaanval, regressie, kind- of puzzelstuk
Het maakt niet uit
Hij is er voor mij en leert me
anders naar mezelf en situaties te kijken
hier anders op te reageren vanuit mijn eigen kracht
Het een plek te geven
Vooral trouw te zijn en blijven aan mezelf
Wat de hele wereld hier ook van vind

Het is hard werken, maar ik weet
met hem aan mijn zij, kom ik er zeker
Kan ik uiteindelijk zijn wie ik ben
Hoe gek het nu voelt er komt een moment
dat ik hem weer los mag en kan laten
Deze zo inmiddels
Vertrouwde persoon voor mij
Sandhya Sandhya heeft geschreven op 23 juli 2019 om 16:07:
De omgang met Jeroen heb ik altijd als prettig en stevig ervaren. Sommige sessie gingen tot op het bot en waren intens en andere waren veel subtieler en werkten weken later nog door. Mijn hulpvraag was meer te willen leven in vrijheid en mijn angsten onder ogen durven komen (waaronder spinnenfobie). Ik moet zeggen dat er verrassende onderliggende thema's ter sprake zijn gekomen die ik vooraf niet had kunnen bedenken. Na het doorlopen en verwerken van verschillende thema's kan ik nu opgelucht zeggen dat mijn angst voor spinnen geen belemmering meer is voor mij en dat ik veel meer vrijheid ervaar in mijn leven. Dit uit zich in de manier waarop ik nu naar mijzelf kijk. Ik kan beter grenzen aangeven en mijn behoeftes uiten. Voor nu ben ik met de sessie gestopt en ga ik verder "zonder zijwieltjes".
Yoran Yoran heeft geschreven op 14 april 2019 om 10:50:
Ik heb bijna een jaar bij Jeroen in therapie gezeten en kan vol lof vertellen dat ik gigantisch tevreden ben over hem als therapeut.

Ik kwam bij Jeroen voor verschillende problemen waardoor ik mijzelf volledig had afgesloten en ervoor had gezorgd dat ik eigenlijk niet meer wist hoe en wat ik voelde. Zelf vond ik dat het probleem niet, ik voelde me alleen zo raar en relaties liepen rot. Maar gevoel was het zeker niet!
Jeroen wist vrij snel waar het probleem lag en prikt(e) door vrijwel alles heen als ik hem iets vertelde. Het is iemand die veel mensen kennis heeft en los van de vragen ook mensen heel goed kan aanvoelen. Dit was voor mij (iemand die niet zomaar het achterste van zijn tong laat zien) eigenlijk heel fijn.

Waarom ik de therapie bij Jeroen verkoos in plaats van bij een ander is omdat hij de tijd voor mij nam, ik was geen patiënt nummer 800, maar eerder iemand die hij oprecht wilde helpen. Ik vond door vroegere ervaringen EMDR een doodenge techniek, het was mega intens en verloor alle controle. Jeroen wist hier zo ontzettend goed mee om te gaan en gaf me echt de tijd en controle om dingen op een gezonde manier te verwerken.

Hij heeft gigantisch veel kennis over heel veel zaken en blijft altijd eerlijk en oprecht zonder hier labels aan te hangen (goed óf slecht).

Kortom, ben hem erg dankbaar en ben blij dat ik zo snel weer op de rails zit.
Willemijn Willemijn heeft geschreven op 22 februari 2019 om 12:43:
Rationeel denken en mijn gevoel negeren was mijn systeem geworden om mij staande te houden in de afgelopen jaren. In oktober 2018 blokkeerde ik hierdoor volledig. Ik kon het niet meer en zakte soms letterlijk door mijn benen. Op dit punt heb ik besloten dat ik het niet meer alleen kon en niet meer alleen wilde doen. Jeroen heeft mij ontzettend geholpen mijzelf weer toe te staan kwetsbaar te mogen zijn. Gek genoeg heeft dit mij sterker gemaakt en daar ben ik erg dankbaar voor.

Nu ga ik het proberen zonder "zij-wieltjes" met de veilige gedachte dat Jeroen mij opnieuw een duwtje in de rug kan geven als ik dat nodig heb.

Jeroen bedankt voor je geduld, vriendelijkheid en vertrouwen dat je me gaf!! En bedankt voor het herontdekken van een oude gekoesterde wens, waar nu de ruimte voor is om in vervulling te laten gaan.

Tot ziens
Groetjes Willemijn
Marjolein Marjolein heeft geschreven op 10 februari 2019 om 22:15:
Het begon door een val van mijn paard . Ik was zo bang geworden dat ik op een gegeven moment niet eens meer mijn eigen paard durfde vast te houden .
Ik kwam uit bij Jeroen. En samen zijn we gaan zoeken naar de therapie die het beste bij me zou passen .
Door hele andere dingen op te lossen waarvan ik dacht dat ze onbelangrijk waren kwam ik op een punt dat ik paardrijden weer leuk vond en er weer van kon genieten .
Ik durf niet alleen weer te rijden maar ben met de hulp van Jeroen ook een veel sterker persoon geworden. En heb dingen op gelost die me tegen stonden in het dagelijkse leven .
Ik heb zoveel meer vertrouwen in mezelf en ben krachtiger geworden en assertiever. Kortom , ik ben ongelofelijk gegroeid door Jeroen en hem daar eeuwig dankbaar voor .
En als ik nu tegen bepaalde dingen aan loop dan maak ik weer een afspraak en nemen we door wat er verkeerd gaat of anders zou kunnen.
Jeroen is een rustige man die meer ziet dan je zelf in de gaten hebt . En je bepaalde zaken anders laat zien waardoor je er zelf ook anders mee om kan gaan . Het fijne aan Jeroen is dat hij je niet laat hangen als je het zelf niet meer snapt. Maar net zo lang praat en uit legt tot je zelf meer inzicht krijgt.
Dus ja zit je in de knoei ,dan weet ik zeker dat Jeroen je er goed door heen kan helpen
Jobke Jobke heeft geschreven op 4 februari 2019 om 18:03:
Op een moment in mijn leven waarin ik niet meer wist hoe ik verder moest is Jeroen degene geweest die mijn rots in de branding bleek. Ik kende hem nog van vroeger en hij stond dan ook direct voor mij klaar toen ik hem nodig had.
Al na een aantal sessies heeft hij mij doen inzien dat bepaalde denkpatronen bij mij omgezet konden worden naar een positievere manier van denken. Hij is geduldig, eerlijk en recht voor zijn raap. Precies wat ik nodig had.
Door zijn manier van communiceren en de wil om door te gaan waar ik stagneerde, heeft hij blokkades bij mij opgeheven waar ik per direct profijt van heb gehad.
Jeroen, ik ben je hiervoor intens dankbaar...
Gr Job
harm folkerts harm folkerts heeft geschreven op 13 november 2018 om 15:26:
Er is veel ten goede veranderd, terwijl het ook al goed was, maar het uitleggen is moeilijk.
Ik wist wat er met mij aan de hand was, maar door de gesprekken met Jeroen zijn er nieuwe inzichten losgemaakt en andere duidelijker geworden, ik ben hem hiervoor zeer dankbaar,
met vriendelijke groet, Harm
Yvonne Yvonne heeft geschreven op 20 oktober 2018 om 09:10:
De laatste maanden meerdere goede gesprekken met Jeroen gehad. Heb recentelijk ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt en Jeroen heeft mij laten inzien dat het een keuze is hoe je in het leven staat en hoe ik met situaties om kan gaan. Heb boosheid om kunnen zetten in verdriet en kan dit in de toekomst een plek gaan geven. Echt een positieve ervaring.
fred fred heeft geschreven op 7 september 2018 om 14:34:
Afgelopen maanden heb ik Jeroen een aantal maanden bezocht vanwege mijn burn-out. Al bij de eerste behandeling had ik daar een goed gevoel bij. Hij gaf mij goede handvaten en adviezen voor mijn herstel. Vooral de EMDR-behandeling heeft mij goed gedaan. Ik ging met plezier, dat klinkt een beetje krom, naar hem toe. Hij had ook belangstelling voor mijn prive-situatie. Indien ik weer een therapeut in de toekomst moet hebben dan ga ik zeker naar Jeroen toe.
Esther Esther heeft geschreven op 3 september 2018 om 12:17:
Op het punt van overbelast te zijn en onmogelijk veel ballen hoog houden hulp ingeschakeld van Jeroen. Onverwacht veel geleerd over mijn situatie en keuzes die je hierin zelf maakt.....Jeroen is een prettige gesprekspartner en beheerst goede technieken om in een relatief korte tijd te werken aan zelfinzicht en keuzes maken om weer in balans te komen. Dank je en ik zal geregeld stil staan bij hetgeen we besproken hebben.. groet Esther
Adrienne Adrienne heeft geschreven op 6 augustus 2018 om 12:20:
In drie sessies veel inzicht gekregen. Jeroen is een prettige gesprekspartner met kennis van zaken. Hij is op de hoogte van veel interventietechnieken. En, zoals zovelen hieronder ook zeggen: heerlijk wat een rust. Dat werkt zo relativerend. Bedankt Jeroen!
Marjolein Marjolein heeft geschreven op 16 juli 2018 om 17:00:
Veel te lang gewacht met hulp zoeken en toen niet weten wie van de vele therapeuten mij het beste zou kunnen helpen. Jeroen werd mij aangeraden en toen ik hem aan de lijn had voor het maken van een afspraak en brak kon ik heel snel terecht. Jeroen dank nog daarvoor. Je rust wordt hierboven alom geprezen, dat klopt..... Je liet me helemaal 'leeglopen.' Wat mij ook erg aansprak is dat je ook humor hebt, tijdens het huilen hebben we ook gelachen! Vanochtend voor het laatst geweest, je hebt me weer op het goede spoor gezet en zodra ik tóch wat terug zou vallen, bel ik dit keer heel wat sneller. Het ga je goed!
Myrna Myrna heeft geschreven op 8 juli 2018 om 12:03:
Soms loop je ergens tegen aan in je leven en heb je een zetje nodig om verder te komen. Jeroen was dit zetje. Toen ik vrienden hoorden praten over Jeroen besloot ik daar ook maar eens naar toe te gaan. Jeroen is een prettig mens, rustig en heeft kennis van zaken. Hij doorziet snel het probleem en helpt je om te zien waar en waarom je vast bent gelopen. Na een aantal sessies kan ik weer verder. Ook fijn is dat Jeroen je niet aan het lijntje houdt. Goed is goed. Bedankt voor de goede gesprekken en het inzicht wat je me hebt gegeven.
Anneke Smit-Veerbeek Anneke Smit-Veerbeek heeft geschreven op 28 mei 2018 om 08:44:
De juiste therapeut op het juiste moment, dat was Jeroen. Via zoeken op internet vond ik hem en wist dat hij degene zou zijn die me kon helpen mezelf te zijn en in mijn kracht te leven.
En dat klopte precies. Jeroen is rustig, heeft een prettige uitstraling en dat voelt prettig. Als er in mij weerstandsgedrag was benoemde hij deze met een vraag. Mooi is dat en het klopte, gaf inzicht. Al in de eerste sessie gingen we de diepte in en daar hou ik van. Waar zat pijn in mijn lichaam? Wat was die pijn? Ik leerde voelen en (oude) pijn doorvoelen. Ik wist niet hoe dat moest, en nu doe ik dat.
Oude angst om afgewezen te worden is via EMDR helder geworden en opgelost. Ik voel me gezegend dat ik nu in mezelf de energie kan voelen stromen, bij mezelf blijf en de ander en wat er gebeurt kan observeren en aanvaarden met mildheid.
De therapie was kort en krachtig, het paste precies.
Grote dank aan Jeroen, ik beveel hem van harte aan.
Barbara Barbara heeft geschreven op 14 december 2017 om 16:56:
Via Google vond ik Jeroen. Ik had geen idee van zijn manier van aanpak en hem als persoon, maar ik draaide in kringetjes en kwam er zonder professionele hulp niet zelfstandig uit. Na de eerste ontmoeting voelde ik weerstand; kon hij mij helpen? Maar deze weerstand betekende voor mij alleen maar dat hij iets bij me had geraakt en dat ik door moest zetten. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Zonder Jeroen zou ik nooit gekomen zijn waar ik nu ben. Zijn kalme uitstraling, zijn inlevingsvermogen, zijn inzichten en het gevoel dat je serieus genomen wordt en gehoord wordt hebben ervoor gezorgd dat er bij mij enorme last van mijn schouders is gevallen. Ik voel me lichter en heb veel puzzelstukjes op de juiste plek gekregen. Ik ben er nog niet helemaal, kan ook niet in 10 sessies, maar ik ben een heel eind gekomen en weet nu waar de knelpunten liggen. Ik kan het nu zelfstandig. En als ik hem weer nodig zou hebben, weet ik hem te vinden. Jeroen is een fijne man, die ook open staat voor een spirituele kijk op het leven. Dat vond ik bijzonder prettig. Kortom, de juiste man op het juiste moment in mijn leven!
Robin Robin heeft geschreven op 6 september 2017 om 12:37:
Door omstandigheden op mijn werk, sliep ik slecht tot helemaal niet. Door middel van EMDR technieken heeft Jeroen in 8 sessies een ander persoon van mij gemaakt. Echt een aanrader!!!
Joop Joop heeft geschreven op 6 september 2017 om 12:36:
Na eerst sceptisch te zijn, was dat na
de eerste 10 sec, waarin ik kennis maakte met Jeroen helemaal verdwenen.
Hij benadert jou met gevoel en ben ik er achter gekomen waarom ik dit probleem had. Jeroen heeft met mij de oorzaak achterhaald en verder behandeld.