Client ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.119.106 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
Hans Keupink Hans Keupink heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:17:
Ik volg de opleiding tot psychodynamisch therapeut en daarvoor moet ik een aantal sessies ondergaan om ook mijn eigen dingen uit te werken.

Na lang zoeken kwam ik op de website van Jeroen en het voelde intuitief goed om naar hem te gaan voor die sessies. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan.

Ik heb hier in 4 keer een heel belangrijk stuk waar ik al sinds mijn 4de levensjaar last van heb kunnen uitwerken. Ik ervaar nu veel meer blijheid en vrijheid en een krachtig gevoel van mijn leven zelf in de hand hebben.

Ik heb me bij Jeroen prettig en veilig gevoeld en wat voor mij het belangrijkste was; ik ben gerespecteerd in mijn manier van energetisch de dingen waarnemen.
Renee Renee heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:16:
Ik ben bezig met de opleiding voor lichaamsgericht coach. Bij Jeroen heb ik eeen aantal coachingssessies gevolgd om thema’s verder uit te werken.

Jeroen heeft me laten inzien en ervaren hoe het is om ruimte in te nemen i.p.v. alles vanuit een hoekje te observeren. Dat de veiligheid ín mezelf zit.

Hij heeft me laten ontdekken waarom ik mezelf zo afgesloten had voor de buitenwereld. Dat ik als het ware een schild voor mijn hart had om mezelf te beschermen. Waarom dat ooit nodig was. Daar is nu iets anders voor in de plaats gekomen: zelfvertrouwen. Het vertrouwen in mijn ‘oude weten’.

Ik vind het heel fijn dat ik met hem kan praten over mijn sensitiviteit. Wat er met mij gebeurd als ik beelden zie of overspoeld wordt door emoties. Hoe ik hier mee om kan gaan. Wat ík nodig heb. En hoe ik de vertaalslag kan maken als ik een ander coach.

Jeroen is rustig, nodigt uit om gevoelens te onderzoeken in het tempo dat bij mij past. Hij kijkt, luistert en reflecteert en biedt veiligheid.

Ik heb weer een deel van mijn transformatieproces doorlopen. En dat is een fantastisch gevoel. Bedankt!
🙂
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:16:
Hoi Jeroen,

Ik heb mijn eerste jaar van mijn opleiding tot hypnotherapeut met succes (8) afgerond. Een van de onderdelen van het eerste jaar waren de leertherapie sessies. Deze heb ik bij jou gevolgd. Ik kijk er met plezier op terug hoe je mij hierin hebt begeleid. Ik heb het heel fijn gevonden om een stukje van mijn eigen proces bij jou in de leertherapie uit te kunnen werken. Wat ik ook heel waardevol heb gevonden zijn de gesprekken die we als therapeuten (ik als beginnend therapeut) met elkaar hebben gevoerd. Jeroen bedankt dat je enthousiast hebt gereageerd op mijn vraag of ik mijn leertherapiesessies bij jou mocht afnemen.
Tot de volgende keer.
Groetjes Ingrid
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:15:
Overspannen zat ik de eerste keer bij Jeroen. Ik wilde rust maar kon dat moeilijk vinden. Mijn hoofd zat vol met negatieve gevoelens van schuld en schaamte en kon hier niet over praten. Hulp vragen was niet makkelijk en het gevoel dat ik er alleen voor stond was het onderwerp in de eerste sessies. Ik leerde hoe ik hulp kon vragen en kon vertrouwen op steun die ik kreeg. Hierdoor begon mijn vertrouwen in Jeroen te groeien zodat we verder konden praten over de schaamte gevoelens die waren ontstaan door mijn grenzeloze gedrag in het verleden dat ik als een geheim meedroeg. Het expliciet beschrijven van seksuele handelingen voelde ongemakkelijk, ik had dit namelijk nog nooit aan iemand verteld zelfs niet aan mijn partner. De woorden uitspreken gaf me letterlijk walging. Door het uiteindelijk uit te spreken en op te schrijven heeft het me enorm geholpen. Ik voel me bevrijd waardoor ik het een plek kan geven. Behalve het verwerken van deze ervaring heeft Jeroen me ook inzicht gegeven hoe ik beter mijn grenzen kan bewaken door beter te voelen met mijn lichaam. Het schuldgevoel dat ik mezelf dit allemaal heb aangedaan heeft plaatgemaakt voor begrip dat je als kind gedrag aangeleerd krijgt waarvoor je je niet schuldig hoeft en kan voelen.
Nu verder…. en hoewel soms de vervelende gevoelens de kop nog weleens opsteken weet ik dat het goed zo is.
Ingrid
Jonne Jonne heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:15:
Heey Jeroen,

goh, even een berichtje vanuit het Amsterdamse, denk wel dat het een lange wordt maar de tijd is aan mijn zijde.

Door jou hulp, ben ik zogezegd niet alleen symbolisch volwassen geworden maar ook in mijn hoofd en hart. Ik ben wakker geschud en ben me bepaalde dingen in het leven beginnen te realiseren wat veel belangrijker is dan reizen, jaloezie, afgunst en de hele rimram.

Hier een lijstje:

Ik heb de allerliefste vriendin van de hele wereld, voor haar zou ik door het vuur willen gaan, letterlijk en figuurlijk, ze is het beste wat me in mijn hele leven is overkomen en daarna, ik wijk nooit meer van haar zijde, we zijn voorbestemd. Dat is belangrijker dan de jaloezie tegenover haar reizen en de studie die ze doet, dat is haar keuze en haar ding. Daar moet ik alleen maar blij voor zijn!

Ik doe de beste studie in de hele wereld, het is een uitdaging, dit is totaal mijn ding, hier vind ik mijn passie liefde en drive om er wat van te maken en echt geleerd te worden. De klas is leuk, niet alleen de klasgenootjes maar ook de leraren, lesstof en zelfs het gebouw, het is alsof de puzzelstukjes in mijn leven op zijn plaats vallen, figuurlijk gesproken dan he!

Ik heb familie, de fijnste ouders & schoonouders die er zijn en hele fijne familie!

Ik heb de gift gekregen om samen vanaf een hele vroege leeftijd iets op te bouwen, een toekomst waar en hoe dan ook, is het niet in Afrika dan is het wel ergens anders, dat is voor mij leven!

En bovenal, ik leef een verschrikkelijk geweldig leven, alles ineen verpakt is het een gift van god, ik ben niet gelovig maar zo zie ik het op dit punt wel!

Tuurlijk zijn er altijd wel wat probleempjes die de kop opsteken maar dat is meer dan normaal, dat zit nou eenmaal in het menselijke wezen en daar moet je uiteindelijk van leren, leer het te begrijpen om het te kanaliseren. Dat gebeurt nu al de hele tijd bij mij, ik kan een stuk makkelijker de dingen die ik voel al dan niet naar begrijpen en in goede banen leiden. Ik kan op een volwassen manier omgaan met situaties!

Dat heb ik van jou geleerd, de achterliggende gevoelens bij de wortel pakken en in een ander perspectief plaatsen!

That's worth anything for me!

Heel veel geluk en hopelijk kan ik nog een keer langskomen, dat zou ik zeer fijn vinden!

Yours truly,

Jonne
Jonne Jonne heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:14:
oh... ik weet niet zo goed hoe ik dit moet beginnen... nou goed!

Ik kwam bij Jeroen via het zusje van mijn vriendin, die is ook hoog sensitief.

Door Jeroen, ben ik gewoon echt een heleboel over mijn innerlijke ik te weten gekomen, hoe ik mijn gevoelens moet uiten en uiteindelijk een rustig plaatsje te geven waar ze tot hun recht komen!

Ik heb ondervonden wat mijn talenten zijn, puur doordat Jeroen afging op de achterliggende gedachten van het gevoel en me niet alleen mijn verhaaltje liet doen... Ik heb het ervaren als een lifechanging experience, Uit de grond van mijn hart... Bedankt Jeroen, en heel veel geluk en succes gewenst!
Maarten Maarten heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:10:
Soms zit verdriet of pijn diep en ver weggestopt en ben je er niet meer zo van bewust.
Denk je.
Totdat je keer op keer tegen hetzelfde conflict (in jezelf) aanloopt.
Wat moet ik er mee, wat doet het met mij, waren de vragen die ik me stelde.
Ik bereikte een grens in mezelf, ondervond structurele problemen en angsten in de omgang met de mensen om mij heen; ik moest letterlijk een stap terug, maar hoe?
Reguliere gesprekken leidden niet echt tot een hanteerbare methode en ik-kan-het-allemaal-zelf-wel leidde me alleen maar verder weg.

EMDR had ik nooit eerder ervaren en bij Jeroen leerde ik hoe iets wat je jarenlang zorgvuldig opvouwt en wegbergt, met vertrouwen weer kan oppakken, uitvouwen en vervolgens een betere plek kunt geven.
Door deze therapievorm merkte ik dat ik in staat was mee te gaan in een proces van een beetje vreemde, rustige ‘geleiding’ naar de kern, stukje bij beetje. Uiteraard emotioneel, maar met een nieuwe vorm van vertrouwen en een uiteindelijk gevoel van vrijlating, opluchting: ik heb een stuk in mezelf ‘opgeruimd’ en ruimte gecreëerd voor andere, nieuwe dingen!
Ik leerde dat de angst voor de geleden pijn ongegrond was, omdat de pijn immers (letterlijk) allang ‘geleden’ was. Ik heb nog een weg te gaan, maar door de variëteit aan therapievormen die Jeroen biedt, weet ik, dat wát ik ook nog tegenkom, ik met zijn hulp aankan!
AHarm M AHarm M heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:09:
Mijn therapie bij Jeroen kwam op het juiste moment in mijn leven. Door omstandigheden was ik weer ff toe aan het 'her' ontdekken, zeg maar resetten van mezelf. Meer openheid naar buiten, duidelijker grenzen aangeven waar nodig en in mijn kracht blijven. Het creëren van mijn eigen plek speelde hierin een grote rol.

Het klinkt heel raar, maar eigenlijk deed Jeroen in dit proces niet heel veel behalve aandachtig luisteren, juiste (soms pijnlijke en confronterende) vragen stellen en hier en daar sturen. Het meeste werk kwam vanuit mezelf. Maar de professionaliteit, ervaring en rust van Jeroen zorgde toch wel voor een goed verloop van het proces. En dat maakte het juist zo'n prettige ervaring. Het resultaat mag er zijn, en ik merk er meer en meer van. Daarvoor erg veel dank Jeroen! Groet!
Agenes terhorst Agenes terhorst heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:09:
Via mijn beste vriendin, kwam ik op het pad van Jeroen. Ik ben hem meer dan dankbaar voor alle inzichten die ik heb ervaren, die dan weer zeer verhelderend maar zeker ook confronterend zijn geweest. Na een lange periode van overspannenheid heb ik veel rust en vrede en liefde mogen ervaren in en voor mijzelf bij Jeroen. Ook mijn innerlijk kind heb ik mogen verwelkomen en mede daardoor zit ik meer dan ooit, beter in mijn vel. Jeroen straalt vertrouwen, rust, respect en mededogen uit en spiegelt op de juiste plek en momenten jouw leven voor, waardoor je tot de kern van de oorzaken komt die er op dat moment toe doen. Dank je wel Jeroen!
Cindy Cindy heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:07:
bedankt Jeroen
Bedankt Jeroen, voor je geduld, voor je luisteren, voor je mening, voor je respect ook. Je bent een heel rustig en wijs persoon, dankzij jou heb ik delen in mezelf durven laten zien. Het deed goed om dat naar boven te kunnen brengen, ik voelde erkenning, het mocht er zijn, ik mocht er eventjes zijn, bedankt. Ik bouw met wat ik bij jou heb geleerd verder, jij bent een duw in de rug geweest, bedankt !
Pascal Pascal heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:07:
Antwoorden krijg je van jezelf
Na al meer dan 25 jaar in een depressie gezeten te hebben, was voor mij de maat vol. Er zou een eind aan komen, na wat zoek werk kwam ik bij Jeroen terecht. Gewoon een kwestie van gevoel. Ik hoopte dat hij mij antwoorden zou geven op mijn vragen en mij zou vertellen waar mijn probleem vandaan kwam. Eigenlijk was het zo, dat ik WILDE dat hij me de antwoorden gaf. Hij heeft me er echter geen enkele gegeven. Dit is hetgene dat mij toch het meest heeft geholpen. Heb al vaker gehoord dat therapeuten de suggesties van clienten bevestigen door hun de antwoorden te geven die ze willen horen. Dit lost dus geen problemen op. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik zelf bij de antwoorden kwam en zelf mijn eigen vragen beantwoorden. Wat ik ook wel een heel belangrijk stukje informatie vind, is dat ik me bij hem gewoon op m'n gemak voelde en niet echt het idee had dat ik met een therapeut bezig was, maar meer met een vriend. Dit alles heeft het allemaal denk ik toch een aardig prettige ervaring gemaakt.
Jessica Jessica heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:06:
Na jarenlang diverse soorten therapiën gevolgd te hebben met weinig resultaat, kwam ik bij Jeroen terecht. Ik heb altijd moeite gehad om over de verschillende problemen in mijn verleden te praten, met name de beslommeringen op sexueel vlak, en wist deze onderwerpen bij de verschillende coaches en therapeuten altijd te omzeilen. Ook na mijn burn-out kwam hier weinig verandering in, en ik had de hoop op een voor mij geschikte therapie-vorm al opgegeven. Bij Jeroen liep dit meteen anders. Door het vertrouwen wat hij direct tot stand wist te brengen en door scherp inzicht, had hij de oorzaak en het daadwerkelijke probleem snel boven tafel. De sessies die ik bij hem heb gevolgd waren confronterend en (ver)eisten wel het nodige van me, maar ik boekte daarentegen ook zeer snel resultaat. In een tijdsbestek van een aantal maanden vond ik rust en balans, een stabiele basis om de oude rotzooi op te kunnen ruimen en een nieuw leven te starten. Naast het feit dat ik veel lichter en positiever in het leven sta en me weer volwaardig als mens en persoonlijkheid voel, kan ik nu ook voor mezelf opkomen, duidelijk mijn grenzen stellen en weet ik wat ik van het leven verwacht. Ook ben ik nu in staat om een volwaardige en gelijkwaardige relatie op te bouwen, iets wat in het verleden onmogelijk leek. Dit heeft zich al heel snel vertaald in een stabiele en gelukkige gezinssituatie. Ik ben Jeroen dan ook zeer dankbaar voor zijn hulp, en kan zijn warme, hartelijke en mensgerichte coaching aan iedereen aanbevelen.
Ines Ines heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 14:41:
therapeut met echt gevoel
Ik heb al 14 jaar een eetstoornis. Om van mijn eetstoornis af te komen heb ik een therapie gevolgd die vooral gericht was op eten. Omdat eten en aankomen het engste is bij een eetstoornis en ik niet meer durfde aankomen, moest ik met deze therapie stoppen. Terwijl ik dacht: maar dit is het probleem. Ik voelde me dus erg onbegrepen. Na een aantal jaren zelf te worstelen wist ik: ik wil niet op deze manier oud worden. Daarom ben ik gaan zoeken naar een hypnotherapeut, die vooral met het onbewuste aan de slag gaat. Wat voor mij ook heel belangrijk is, is dat ik het gevoel krijg dat ik belangrijk ben. Als ik dit gevoel niet heb, kan ik mezelf niet helemaal kwetsbaar opstellen. De intake bij Jeroen Jansen was een geweldige intake, wist niet wat ik meemaakte: een therapeut die je niet als nummer behandelt, je als een uniek persoon behandelt, je snapt, je helpt, je niet veroordeelt, je als gelijkwaardig behandelt. En we gingen niet met de eetstoornis aan de slag, maar het onderliggende probleem. De eetstoornis is namelijk ook het gevolg en niet de oorzaak. Na een aantal sessies heb ik nog steeds hetzelfde gevoel: heftig, komt veel los, maar heel waardevol, dit had ik niet willen missen!! Mijn omgeving merkt het verschil ook duidelijk en zeggen dat ze, in vergelijking met voor Jeroen Jansens therapie, een heel ander persoon voor zich zien: er zit weer leven in.