Client ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.119.106 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
Frank Swartjes Frank Swartjes heeft geschreven op 9 mei 2017 om 11:48:
Op aanraden van een kennis bij Jeroen terecht gekomen.
Jeroen heeft mij geholpen om een weer in het lichaam te komen. Lichaam en geest zijn weer in balans. De combinatie Jeroen en de NLP opleiding bij intstituut Menz ben ik een heel ander mens ge worden.

Jeroen bedankt.

groet,
Marianne Folst Marianne Folst heeft geschreven op 9 mei 2017 om 11:47:
Na diverse keren in therapie te zijn geweest, op advies van vrienden, bij Jeroen terecht gekomen. In eerste instantie met weinig vertrouwen op een goede afloop. Maar na een paar keer therapie kwam bij mij het vertrouwen in een goede afloop. De praktische oefeningen in een goede en veilige omgeving hebben mij veel kracht en vertrouwen gegeven. De therapie is een paar maanden geleden afgesloten. Gelukkig heb ik geen terugval gehad. En mocht die er komen, dan kom ik zeker terug.
Mia Mia heeft geschreven op 9 mei 2017 om 11:46:
Klem zitten, benauwd hebben van mijn eigen gejaagdheid en druk om alles steeds maar weer beter te willen doen. Geen tijd nemen voor een break, tot me zelf komen. Daarmee kwam ik bij Jeroen binnen. Het was voor mij erg lastig dat Jeroen geen plan met me maakte. Ook loslaten dus, vertrouwen op zijn manier van werken. Het was bevrijdend dat het er niet was, dit gaf ruimte aan het issue van dat moment. Een 3 tal maal werd dat middels EMDR, heel spannend, echter maar voor even, heel bevrijdend ook en duidelijk. Wat er ook gebeurt, het werkt. Jeroen heeft me geleerd (weer) terug te grijpen naar mijn eigen vertrouwde instrumenten en daarmee tijd te nemen voor mezelf, me meer rust te gunnen, time-outs in te bouwen in mijn dagelijkse flow. Dank!!!
Judith Judith heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:31:
Ik heb veel opgestoken tijdens de sessies met Jeroen. Het belangrijkste inzicht was voor mij dat mijn gevoelens een oorzaak hebben en niet zomaar uit de lucht komen vallen. Dit heeft mij meer grip gegeven over mijn leven. Ik heb mij meer gezien en gehoord gevoeld dan ergens anders in mijn leven. Hij heeft mij laten zien en ervaren hoe mensen met mij om zouden moeten gaan. Contact vanuit respect. Een basis waaraan ik heel mijn verdere leven wat heb. Dankjewel Jeroen.
Bregje Brugmans Bregje Brugmans heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:31:
Naar lang zoeken. Ben ik bij Jeroen terrecht gekomen.Hij kwam rustig over en vooral menselijk. Ik voelde me niet in een hokje geplaatst door hem.Ik kon met alles komen niks was gek. Mij heeft hij goed geholpen. Het is alleen zo jammer dat de zorgverzekeraars hem niet volledig vergoeden. Hij zou dan zoveel meer mensen kunnen helpen.:)
nn nn heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:29:
Achterover gaan zitten en hulp aanvaarden, dank je wel voor de ervaringen bij jou en wijze les. Ik kon je vaak niet volgen en heb in vertrouwen mij proberen te laten leiden. Dat was een oefening op zich voor mij in deze. Dank je wel.
Josefien Josefien heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:28:
Gedrag ontwikkeld om te overleven leer je niet zomaar af. Jeroen heeft mij stapje voor stapje begeleid naar inzicht in mijn eigen gedrag. Dit inzicht heeft zeer verhelderend voor mij gewerkt en ervoor gezorgd dat ik succesvol mijn gedrag, mijn signalen en boodschappen, zodanig kan verwoorden/laten zien, dat ik er niet meer het slachtoffer van wordt.
Een groot cadeau, geeft zoveel rust!
Nina Nina heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:28:
24/08/2015
Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een burn-out; ik was depressief en was totaal uitgeput, na jaren van teveel stress en zwaarmoedige gevoelens. Ook overschreed ik al jaren mijn eigen grenzen.

De gesprekken met Jeroen hebben me geholpen mezelf beter te begrijpen, ze gaven me nieuwe inzichten over mezelf, waardoor ik een sterker persoon ben geworden. Door de gesprekken met hem heb ik weer grip gekregen op mijn leven (ik ben ongeveer 11 maanden in therapie bij Jeroen geweest).

Jeroen luisterde met aandacht naar mijn problemen/klachten, toonde begrip voor mijn situatie en stelde de juiste vragen aan me, waardoor ik geïnspireerd was mezelf beter te maken. Zijn vriendelijke en open houding maakte het mogelijk voor me om mijn problemen te bespreken, hoe heftig ze ook waren. We hebben ook veel gelachen, wat erg belangrijk is, Jeroen is een man die goed kijkt naar de persoon die hij voor zich heeft.

Hij gaf o.a. me handvaten om beter om te gaan met mijn zwaarmoedigheid en leerde me inzien wat ik nodig had om niet terug te schieten in depressiviteit, ook leerde hij me om mijn grenzen te stellen, bij anderen en bij mezelf.

Jeroen, ik wil je hartelijk danken voor de fijne, open gesprekken en wat je me geleerd hebt!
Nicole Nicole heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:27:
Jeroen ben ik dankbaar voor het inzicht dat hij mij gegeven heeft in mezelf. Ik mag zijn wie ik ben en heb daarin geen bevestiging van anderen meer voor nodig. Ik heb geleerd echt op mijn gevoel te leren vertrouwen en van twee werelden een te maken. India en Nederland mogen er beide zijn, waar ik ook ben en met wie ik ook ben. Daarmee heb ik geleerd echt los te laten en nu echt te leven. Mijn ervaring met Jeroen is dat hij een open en reflectieve houding heeft. Hij laat mensen zelf denken en voelen door de juiste vragen te stellen, zonder oordelend en door echt aan te sluiten bij de ander! Alles stap voor stap. Heel fijn. Ik stap nu met veel vertrouwen en een lach de wereld in! Dank je wel Jeroen!
Tanja Tanja heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:27:
Ik respecteer Jeroen om de ruimte en veiligheid die ik voel tijdens onze gesprekken. De ruimte en veiligheid om te zijn wie ik ben, om te mogen leren en te kunnen ontwikkelen. De sessies waren pittig, emotioneel en zwaar, maar ook interessant, leerzaam en vol humor. Jeroen heeft mij de handvaten gegeven om zélf te ontdekken wat écht LEVEN is!
Jacques Jacques heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:26:
Jeroen,
Fijn kennis met je gemaakt te hebben, veel geleerd en vooral inzicht gekregen in zaken dat ik vermoedde maar waar ik altijd moeite had om de vinger erop te leggen. Dank je.
Paul Paul heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:25:
Ik ben ontevreden over het eerste kontakt met Dhr.J.Jansen, en ga daarom beslist niet door!
Karin Karin heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:25:
Had ik dit maar eerder gedaan. Na 1,5 jaar strijd te hebben gevoerd met mijn gedachten en emoties, werd het tijd om hulp in te roepen. Ik besloot om het eens te proberen bij Jeroen. Bij de 1e sessie stelde Jeroen precies de juiste vragen en raakte hij de knelpunten aan. Hij gaf mij inzichten die alles in een klap veranderden. Ik kreeg weer lucht, begreep waarom ik vast was gelopen en stond na lange tijd weer dicht bij mezelf. Een enorme opluchting. Ik ben Jeroen zeer dankbaar voor zijn sensitiviteit en effectieve werkwijze. Als ik ooit weer emotioneel vastloop, dan weet ik bij wie ik ga aankloppen!
Marino Marino heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:24:
Ik heb Jeroen leren kennen als een nuchter en wijs persoon. Iemand die goed kan luisteren en de juiste vragen stelt. Hij weet vanaf het begin de juiste snaar te raken en geeft je het vertrouwen om gevoelens en gedachten te onderzoeken en gericht aan te pakken.
Jeroen heeft mij met zijn sessies nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik anders naar mezelf kijk, anders denk en anders om ga met bepaalde situaties.
Zijn no-nonsens aanpak is voor mij effectief geweest.
Dank je wel Jeroen!
Joost Joost heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:20:
Dankbaar ben ik voor de hulp die Jeroen mij heeft geboden bij het ontwikkelen van een deel van mezelf waar ik zelf niet uitkwam. Ik heb beter leren voelen en mijn zelfvertrouwen is sterk toegenomen. Jeroen is eerlijk, respectvol, een goed luisteraar en zonder oordeel bij zijn therapie. Naast zijn humor zijn dit eigenschappen die bij mij heel goed gewerkt hebben. Bedankt Jeroen!
Timo Timo heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:20:
Toen voor mij de tijd rijp was om hulp in te roepen bij een aantal problemen die ik tijdens mijn leven steeds terug zag komen, ben ik op internet gaan speuren naar een geschikte therapeuten.
Ik heb heel wat sites bezocht maar uiteindelijk gaf de site van Jeroen mij de doorslag, of beter gezegd: zijn foto gaf de doorslag. Ik zag in hem een nuchtere vent die niet in al te hoge sferen zou zweven tijdens onze therapiesessies. Dit bleek ook toen we het traject daadwerkelijk gestart waren. Ik heb Jeroen leren kennen als een warm no-nonsense mens met heel veel passie voor zijn vak. Jeroen heeft me vele spiegels voorgehouden en onze sessies waren altijd ontzettend inspirerend en hebben me meerdere eye openers gegeven. Naast de serieuze gesprekken hebben we ook zeker kunnen lachen en juist deze combinatie was goed voor mij.
De sessies bij Jeroen hebben me absoluut veranderd, ik ben anders naar mezelf gaan kijken en naar de manier waarop ik met situaties omging.
Ik kan aan iedereen die een goede (hypno)therapeut zoekt, oprecht vanuit mijn hart aanraden om met Jeroen in zee te gaan. Je vertrouwen is bij hem 200% in goede handen!
E.Koeleman E.Koeleman heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:19:
"Geef jezelf meer credits". Met dit advies begon en eindigde Jeroen mijn traject. Het lijkt simpel, maar jezelf credits geven is niet voor iedereen vanzelfsprekend, ook voor mij niet. Mijn zelfwaarde kwam echter terug door de aanpak van Jeroen: de juiste vragen stellen (die soms confronterend waren), sturen, luisteren en laten relativeren. Het heeft mij in de juiste richting geduwd zodat ik zekerder ben, minder pieker en het leven weer wat luchtiger bekijk. Daarnaast werkt Jeroen niet met vaste protocollen en een minimum aantal sessies voordat je van je 'klachten' af bent. Elke dag is anders, en Jeroen gaat bij elke sessie door op de vorige sessie, maar gaat ook in op hoe je je op dat moment voelt en wat je bijvoorbeeld de afgelopen dagen hebt meegemaakt. Een menselijke en effectieve aanpak, naar mijn idee. Ik geef mezelf nu meer credits en bij deze ook een dikke credit voor Jeroen.
Maiko Peters Maiko Peters heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:19:
Luisteren, zien en horen. Het lijkt zo simpel. Ik deed het op een weinig effectieve manier dat ik niet alleen mezelf kwijtraakte, maar ook mijn vrouw. Op aanraden van onze dochter, ben ik individueel en samen met mijn vrouw een traject gestart bij Jeroen. Een meer dan bijzondere ervaring. Voor het eerst in 41 jaar ben ik tot inzichten gekomen die mijn hele zelfbeeld finaal op z'n kop hebben gezet. De ervaringen die ik samen met mijn vrouw heb kunnen delen hebben de kwaliteit van ons leven en relatie enorm verbetert. Overwinningen op jezelf aan de hand van een buitengewoon prettige therapeut. Jeroen is een meester in het pakken van emotie en heeft mij gebracht naar een ander niveau van bewustzijn. In mijn prive en werk ben ik een completer, authentieker mens geworden en daar ben ik Jeroen eeuwig dankbaar voor. Ieder mens gun ik een Jeroen Jansen ervaring.
Jolanda Kleine Jolanda Kleine heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:18:
Op zoek naar hypnotherapie in Arnhem. Elke keer kwam Jeroen zijn site tevoorschijn. Maar daar wilde ik niet. Nadat de site nog drie keer voorbij kwam heb ik dan toch maar de afspraak gemaakt.

Twee jaar geleden ben ik bij Jeroen terecht gekomen met mijn hulpvraag. Door midden van hypnotherapie zijn we te werk gegaan met het verwerken van seksueel misbruik uit mijn jeugd. Mijn vertrouwen in mensen was heel laag en hij heeft dan ook aardig wat moeite moeten doen om mijn vertrouwen te winnen. Gelukkig met succes. De sessie waren soms heel persoonlijk en heftig. Maar door al deze moeilijke momenten heeft Jeroen me goed geholpen en begeleid. Gelukkig konden we ook veel lachen tussen de zware gesprekken door wat zorgde voor een aangename sfeer. Omdat ik Jeroen volledig vertrouwde en tevreden was over zijn manier van omgang heb ik nadat ik verhuist ben naar Almere de hypnotherapie in Arnhem doorgezet.

Achteraf dus toch blij dat de site steeds maar op mijn schermpje verscheen 😉

Dankje Jeroen!
André André heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 15:17:
Ik ben bij Jeroen terecht gekomen via een goede vriendin. Het was zeker een goed advies!!

De verbinding in mezelf en mijn compensatiegedrag ten opzichte van relaties met medemensen is geheel duidelijk geworden. Het compensatiegedrag dat ik vertoonde was er één waar veel mensen voordeel van hebben gehad. Je hart en ziel ergens instoppen en dan maar hopen dat er voor jezelf ruimte overblijft, was er één waardoor het kleine jongentje in mij elke keer getriggerd werd. Samen met Jeroen heb ik verbinding gekregen met dat kleine jongentje in mij en hierdoor kan ik mezelf commitment geven om niet meer te compenseren maar achterover te mogen leunen. De relaxte en plezierige manier waarop Jeroen zijn sessies geeft heb ik als positief ervaren en zal dat ook zeker naar andere mensen uitdragen.

Jeroen, ook jij bent een toffe gast!!