Client ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.216.93 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
49 berichten.
Bregje Brugmans Bregje Brugmans schreef op 29 augustus 2016 om 15:31:
Naar lang zoeken. Ben ik bij Jeroen terrecht gekomen.Hij kwam rustig over en vooral menselijk. Ik voelde me niet in een hokje geplaatst door hem.Ik kon met alles komen niks was gek. Mij heeft hij goed geholpen. Het is alleen zo jammer dat de zorgverzekeraars hem niet volledig vergoeden. Hij zou dan zoveel meer mensen kunnen helpen.:)
nn nn schreef op 29 augustus 2016 om 15:29:
Achterover gaan zitten en hulp aanvaarden, dank je wel voor de ervaringen bij jou en wijze les. Ik kon je vaak niet volgen en heb in vertrouwen mij proberen te laten leiden. Dat was een oefening op zich voor mij in deze. Dank je wel.
Josefien Josefien schreef op 29 augustus 2016 om 15:28:
Gedrag ontwikkeld om te overleven leer je niet zomaar af. Jeroen heeft mij stapje voor stapje begeleid naar inzicht in mijn eigen gedrag. Dit inzicht heeft zeer verhelderend voor mij gewerkt en ervoor gezorgd dat ik succesvol mijn gedrag, mijn signalen en boodschappen, zodanig kan verwoorden/laten zien, dat ik er niet meer het slachtoffer van wordt. Een groot cadeau, geeft zoveel rust!
Nina Nina schreef op 29 augustus 2016 om 15:28:
24/08/2015 Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een burn-out; ik was depressief en was totaal uitgeput, na jaren van teveel stress en zwaarmoedige gevoelens. Ook overschreed ik al jaren mijn eigen grenzen. De gesprekken met Jeroen hebben me geholpen mezelf beter te begrijpen, ze gaven me nieuwe inzichten over mezelf, waardoor ik een sterker persoon ben geworden. Door de gesprekken met hem heb ik weer grip gekregen op mijn leven (ik ben ongeveer 11 maanden in therapie bij Jeroen geweest). Jeroen luisterde met aandacht naar mijn problemen/klachten, toonde begrip voor mijn situatie en stelde de juiste vragen aan me, waardoor ik geïnspireerd was mezelf beter te maken. Zijn vriendelijke en open houding maakte het mogelijk voor me om mijn problemen te bespreken, hoe heftig ze ook waren. We hebben ook veel gelachen, wat erg belangrijk is, Jeroen is een man die goed kijkt naar de persoon die hij voor zich heeft. Hij gaf o.a. me handvaten om beter om te gaan met mijn zwaarmoedigheid en leerde me inzien wat ik nodig had om niet terug te schieten in depressiviteit, ook leerde hij me om mijn grenzen te stellen, bij anderen en bij mezelf. Jeroen, ik wil je hartelijk danken voor de fijne, open gesprekken en wat je me geleerd hebt!
Nicole Nicole schreef op 29 augustus 2016 om 15:27:
Jeroen ben ik dankbaar voor het inzicht dat hij mij gegeven heeft in mezelf. Ik mag zijn wie ik ben en heb daarin geen bevestiging van anderen meer voor nodig. Ik heb geleerd echt op mijn gevoel te leren vertrouwen en van twee werelden een te maken. India en Nederland mogen er beide zijn, waar ik ook ben en met wie ik ook ben. Daarmee heb ik geleerd echt los te laten en nu echt te leven. Mijn ervaring met Jeroen is dat hij een open en reflectieve houding heeft. Hij laat mensen zelf denken en voelen door de juiste vragen te stellen, zonder oordelend en door echt aan te sluiten bij de ander! Alles stap voor stap. Heel fijn. Ik stap nu met veel vertrouwen en een lach de wereld in! Dank je wel Jeroen!
Tanja Tanja schreef op 29 augustus 2016 om 15:27:
Ik respecteer Jeroen om de ruimte en veiligheid die ik voel tijdens onze gesprekken. De ruimte en veiligheid om te zijn wie ik ben, om te mogen leren en te kunnen ontwikkelen. De sessies waren pittig, emotioneel en zwaar, maar ook interessant, leerzaam en vol humor. Jeroen heeft mij de handvaten gegeven om zélf te ontdekken wat écht LEVEN is!
Jacques Jacques schreef op 29 augustus 2016 om 15:26:
Jeroen, Fijn kennis met je gemaakt te hebben, veel geleerd en vooral inzicht gekregen in zaken dat ik vermoedde maar waar ik altijd moeite had om de vinger erop te leggen. Dank je.
Paul Paul schreef op 29 augustus 2016 om 15:25:
Ik ben ontevreden over het eerste kontakt met Dhr.J.Jansen, en ga daarom beslist niet door!
Karin Karin schreef op 29 augustus 2016 om 15:25:
Had ik dit maar eerder gedaan. Na 1,5 jaar strijd te hebben gevoerd met mijn gedachten en emoties, werd het tijd om hulp in te roepen. Ik besloot om het eens te proberen bij Jeroen. Bij de 1e sessie stelde Jeroen precies de juiste vragen en raakte hij de knelpunten aan. Hij gaf mij inzichten die alles in een klap veranderden. Ik kreeg weer lucht, begreep waarom ik vast was gelopen en stond na lange tijd weer dicht bij mezelf. Een enorme opluchting. Ik ben Jeroen zeer dankbaar voor zijn sensitiviteit en effectieve werkwijze. Als ik ooit weer emotioneel vastloop, dan weet ik bij wie ik ga aankloppen!
Marino Marino schreef op 29 augustus 2016 om 15:24:
Ik heb Jeroen leren kennen als een nuchter en wijs persoon. Iemand die goed kan luisteren en de juiste vragen stelt. Hij weet vanaf het begin de juiste snaar te raken en geeft je het vertrouwen om gevoelens en gedachten te onderzoeken en gericht aan te pakken. Jeroen heeft mij met zijn sessies nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik anders naar mezelf kijk, anders denk en anders om ga met bepaalde situaties. Zijn no-nonsens aanpak is voor mij effectief geweest. Dank je wel Jeroen!
Joost Joost schreef op 29 augustus 2016 om 15:20:
Dankbaar ben ik voor de hulp die Jeroen mij heeft geboden bij het ontwikkelen van een deel van mezelf waar ik zelf niet uitkwam. Ik heb beter leren voelen en mijn zelfvertrouwen is sterk toegenomen. Jeroen is eerlijk, respectvol, een goed luisteraar en zonder oordeel bij zijn therapie. Naast zijn humor zijn dit eigenschappen die bij mij heel goed gewerkt hebben. Bedankt Jeroen!
Timo Timo schreef op 29 augustus 2016 om 15:20:
Toen voor mij de tijd rijp was om hulp in te roepen bij een aantal problemen die ik tijdens mijn leven steeds terug zag komen, ben ik op internet gaan speuren naar een geschikte therapeuten. Ik heb heel wat sites bezocht maar uiteindelijk gaf de site van Jeroen mij de doorslag, of beter gezegd: zijn foto gaf de doorslag. Ik zag in hem een nuchtere vent die niet in al te hoge sferen zou zweven tijdens onze therapiesessies. Dit bleek ook toen we het traject daadwerkelijk gestart waren. Ik heb Jeroen leren kennen als een warm no-nonsense mens met heel veel passie voor zijn vak. Jeroen heeft me vele spiegels voorgehouden en onze sessies waren altijd ontzettend inspirerend en hebben me meerdere eye openers gegeven. Naast de serieuze gesprekken hebben we ook zeker kunnen lachen en juist deze combinatie was goed voor mij. De sessies bij Jeroen hebben me absoluut veranderd, ik ben anders naar mezelf gaan kijken en naar de manier waarop ik met situaties omging. Ik kan aan iedereen die een goede (hypno)therapeut zoekt, oprecht vanuit mijn hart aanraden om met Jeroen in zee te gaan. Je vertrouwen is bij hem 200% in goede handen!
E.Koeleman E.Koeleman schreef op 29 augustus 2016 om 15:19:
"Geef jezelf meer credits". Met dit advies begon en eindigde Jeroen mijn traject. Het lijkt simpel, maar jezelf credits geven is niet voor iedereen vanzelfsprekend, ook voor mij niet. Mijn zelfwaarde kwam echter terug door de aanpak van Jeroen: de juiste vragen stellen (die soms confronterend waren), sturen, luisteren en laten relativeren. Het heeft mij in de juiste richting geduwd zodat ik zekerder ben, minder pieker en het leven weer wat luchtiger bekijk. Daarnaast werkt Jeroen niet met vaste protocollen en een minimum aantal sessies voordat je van je 'klachten' af bent. Elke dag is anders, en Jeroen gaat bij elke sessie door op de vorige sessie, maar gaat ook in op hoe je je op dat moment voelt en wat je bijvoorbeeld de afgelopen dagen hebt meegemaakt. Een menselijke en effectieve aanpak, naar mijn idee. Ik geef mezelf nu meer credits en bij deze ook een dikke credit voor Jeroen.
Maiko Peters Maiko Peters schreef op 29 augustus 2016 om 15:19:
Luisteren, zien en horen. Het lijkt zo simpel. Ik deed het op een weinig effectieve manier dat ik niet alleen mezelf kwijtraakte, maar ook mijn vrouw. Op aanraden van onze dochter, ben ik individueel en samen met mijn vrouw een traject gestart bij Jeroen. Een meer dan bijzondere ervaring. Voor het eerst in 41 jaar ben ik tot inzichten gekomen die mijn hele zelfbeeld finaal op z'n kop hebben gezet. De ervaringen die ik samen met mijn vrouw heb kunnen delen hebben de kwaliteit van ons leven en relatie enorm verbetert. Overwinningen op jezelf aan de hand van een buitengewoon prettige therapeut. Jeroen is een meester in het pakken van emotie en heeft mij gebracht naar een ander niveau van bewustzijn. In mijn prive en werk ben ik een completer, authentieker mens geworden en daar ben ik Jeroen eeuwig dankbaar voor. Ieder mens gun ik een Jeroen Jansen ervaring.
Jolanda Kleine Jolanda Kleine schreef op 29 augustus 2016 om 15:18:
Op zoek naar hypnotherapie in Arnhem. Elke keer kwam Jeroen zijn site tevoorschijn. Maar daar wilde ik niet. Nadat de site nog drie keer voorbij kwam heb ik dan toch maar de afspraak gemaakt. Twee jaar geleden ben ik bij Jeroen terecht gekomen met mijn hulpvraag. Door midden van hypnotherapie zijn we te werk gegaan met het verwerken van seksueel misbruik uit mijn jeugd. Mijn vertrouwen in mensen was heel laag en hij heeft dan ook aardig wat moeite moeten doen om mijn vertrouwen te winnen. Gelukkig met succes. De sessie waren soms heel persoonlijk en heftig. Maar door al deze moeilijke momenten heeft Jeroen me goed geholpen en begeleid. Gelukkig konden we ook veel lachen tussen de zware gesprekken door wat zorgde voor een aangename sfeer. Omdat ik Jeroen volledig vertrouwde en tevreden was over zijn manier van omgang heb ik nadat ik verhuist ben naar Almere de hypnotherapie in Arnhem doorgezet. Achteraf dus toch blij dat de site steeds maar op mijn schermpje verscheen 😉 Dankje Jeroen!
André André schreef op 29 augustus 2016 om 15:17:
Ik ben bij Jeroen terecht gekomen via een goede vriendin. Het was zeker een goed advies!! De verbinding in mezelf en mijn compensatiegedrag ten opzichte van relaties met medemensen is geheel duidelijk geworden. Het compensatiegedrag dat ik vertoonde was er één waar veel mensen voordeel van hebben gehad. Je hart en ziel ergens instoppen en dan maar hopen dat er voor jezelf ruimte overblijft, was er één waardoor het kleine jongentje in mij elke keer getriggerd werd. Samen met Jeroen heb ik verbinding gekregen met dat kleine jongentje in mij en hierdoor kan ik mezelf commitment geven om niet meer te compenseren maar achterover te mogen leunen. De relaxte en plezierige manier waarop Jeroen zijn sessies geeft heb ik als positief ervaren en zal dat ook zeker naar andere mensen uitdragen. Jeroen, ook jij bent een toffe gast!!
Hans Keupink Hans Keupink schreef op 29 augustus 2016 om 15:17:
Ik volg de opleiding tot psychodynamisch therapeut en daarvoor moet ik een aantal sessies ondergaan om ook mijn eigen dingen uit te werken. Na lang zoeken kwam ik op de website van Jeroen en het voelde intuitief goed om naar hem te gaan voor die sessies. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb hier in 4 keer een heel belangrijk stuk waar ik al sinds mijn 4de levensjaar last van heb kunnen uitwerken. Ik ervaar nu veel meer blijheid en vrijheid en een krachtig gevoel van mijn leven zelf in de hand hebben. Ik heb me bij Jeroen prettig en veilig gevoeld en wat voor mij het belangrijkste was; ik ben gerespecteerd in mijn manier van energetisch de dingen waarnemen.
Renee Renee schreef op 29 augustus 2016 om 15:16:
Ik ben bezig met de opleiding voor lichaamsgericht coach. Bij Jeroen heb ik eeen aantal coachingssessies gevolgd om thema’s verder uit te werken. Jeroen heeft me laten inzien en ervaren hoe het is om ruimte in te nemen i.p.v. alles vanuit een hoekje te observeren. Dat de veiligheid ín mezelf zit. Hij heeft me laten ontdekken waarom ik mezelf zo afgesloten had voor de buitenwereld. Dat ik als het ware een schild voor mijn hart had om mezelf te beschermen. Waarom dat ooit nodig was. Daar is nu iets anders voor in de plaats gekomen: zelfvertrouwen. Het vertrouwen in mijn ‘oude weten’. Ik vind het heel fijn dat ik met hem kan praten over mijn sensitiviteit. Wat er met mij gebeurd als ik beelden zie of overspoeld wordt door emoties. Hoe ik hier mee om kan gaan. Wat ík nodig heb. En hoe ik de vertaalslag kan maken als ik een ander coach. Jeroen is rustig, nodigt uit om gevoelens te onderzoeken in het tempo dat bij mij past. Hij kijkt, luistert en reflecteert en biedt veiligheid. Ik heb weer een deel van mijn transformatieproces doorlopen. En dat is een fantastisch gevoel. Bedankt! 🙂
Ingrid Ingrid schreef op 29 augustus 2016 om 15:16:
Hoi Jeroen, Ik heb mijn eerste jaar van mijn opleiding tot hypnotherapeut met succes (8) afgerond. Een van de onderdelen van het eerste jaar waren de leertherapie sessies. Deze heb ik bij jou gevolgd. Ik kijk er met plezier op terug hoe je mij hierin hebt begeleid. Ik heb het heel fijn gevonden om een stukje van mijn eigen proces bij jou in de leertherapie uit te kunnen werken. Wat ik ook heel waardevol heb gevonden zijn de gesprekken die we als therapeuten (ik als beginnend therapeut) met elkaar hebben gevoerd. Jeroen bedankt dat je enthousiast hebt gereageerd op mijn vraag of ik mijn leertherapiesessies bij jou mocht afnemen. Tot de volgende keer. Groetjes Ingrid
Ingrid Ingrid schreef op 29 augustus 2016 om 15:15:
Overspannen zat ik de eerste keer bij Jeroen. Ik wilde rust maar kon dat moeilijk vinden. Mijn hoofd zat vol met negatieve gevoelens van schuld en schaamte en kon hier niet over praten. Hulp vragen was niet makkelijk en het gevoel dat ik er alleen voor stond was het onderwerp in de eerste sessies. Ik leerde hoe ik hulp kon vragen en kon vertrouwen op steun die ik kreeg. Hierdoor begon mijn vertrouwen in Jeroen te groeien zodat we verder konden praten over de schaamte gevoelens die waren ontstaan door mijn grenzeloze gedrag in het verleden dat ik als een geheim meedroeg. Het expliciet beschrijven van seksuele handelingen voelde ongemakkelijk, ik had dit namelijk nog nooit aan iemand verteld zelfs niet aan mijn partner. De woorden uitspreken gaf me letterlijk walging. Door het uiteindelijk uit te spreken en op te schrijven heeft het me enorm geholpen. Ik voel me bevrijd waardoor ik het een plek kan geven. Behalve het verwerken van deze ervaring heeft Jeroen me ook inzicht gegeven hoe ik beter mijn grenzen kan bewaken door beter te voelen met mijn lichaam. Het schuldgevoel dat ik mezelf dit allemaal heb aangedaan heeft plaatgemaakt voor begrip dat je als kind gedrag aangeleerd krijgt waarvoor je je niet schuldig hoeft en kan voelen. Nu verder…. en hoewel soms de vervelende gevoelens de kop nog weleens opsteken weet ik dat het goed zo is. Ingrid